<div dir="ltr"><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">Updating / upgrading seemed to go well with some conflict reports that I could not understand.</div><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">
There seems to be more than one version of the nvidia driver - standard and a linux version.</div><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">Anyway, nvidia driver now refuses to load and I get a "nvidia.ko not found" at the second boot screen.</div>
<div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">Put "linux_load="YES"" into the loader.conf - but although that seemed to stop the boot / grub message I still cannot startx.</div>
<div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">Tried various attempts to load nvidia driver - but nothing wants to work for me,</div><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">
<br></div><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">Can't find anything helpful by googling or the forums - so would really appreciate some guidance.</div><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">
<br></div><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">Thanks</div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_default" style="font-family:tahoma,sans-serif;font-size:small">johnM</div>
<br>
</div></div>