<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 12/14/2013 16:13, Hans Ruhe wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CABeOOumJ4KRKm7iQ6oQiYC0ffGCbMSAxxZi5vP2jvfPUO=DHpQ@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div dir="ltr">
        <div>
          <div>
            <div>Hello Joe,<br>
              <br>
            </div>
            Yes that could be right, I cannot chooce a server in my area
            anymore too. The updating is taking a lot of time right now.
            I think a lot of people are testing too :-)<br>
            <br>
          </div>
          Thanks,<br>
        </div>
        Best regards,<br>
        Hans<br>
      </div>
      <div class="gmail_extra"><br>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
    Yes, this was the case. The new package set for 1.2.x is uploading
    for 9.2 now, the 10-STABLE set will be uploaded right after. It uses
    a new signing scheme which pkgng 1.2.x brought into play. <br>
    <br>
    <blockquote
cite="mid:CABeOOumJ4KRKm7iQ6oQiYC0ffGCbMSAxxZi5vP2jvfPUO=DHpQ@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div class="gmail_extra"><br>
        <div class="gmail_quote">2013/12/14 Joe Maloney <span dir="ltr"><<a
              moz-do-not-send="true" href="mailto:jpm820@gmail.com"
              target="_blank">jpm820@gmail.com</a>></span><br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
            .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Just
            guessing it’s the upstream pkg.conf changes with pkgng 1.2.
             The PCBSD tools and repos have to be updated to fix this
            which has slowed things down a little.<br>
            <br>
            Joe Maloney<br>
            <div>
              <div class="h5"><br>
                On Dec 14, 2013, at 9:50 AM, Hans Ruhe <<a
                  moz-do-not-send="true"
                  href="mailto:hansruhe1@gmail.com">hansruhe1@gmail.com</a>>
                wrote:<br>
                <br>
                > Hi Kris and team,<br>
                ><br>
                > After updating the base updates for release 10 and
                the reboot required, I got the error message no
                signature found in the package manager.<br>
                ><br>
                > Where did the signature go to ??  To Santa Claus
                :-)<br>
                ><br>
                > Best regards,<br>
                > Hans<br>
              </div>
            </div>
            > _______________________________________________<br>
            > Testing mailing list<br>
            > <a moz-do-not-send="true"
              href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
            > <a moz-do-not-send="true"
              href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing"
              target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
            <br>
          </blockquote>
        </div>
        <br>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </body>
</html>