<html>
<head>
<style><!--
.hmmessage P
{
margin:0px;
padding:0px
}
body.hmmessage
{
font-size: 12pt;
font-family:Calibri
}
--></style></head>
<body class='hmmessage'><div dir='ltr'><font style="font-size:10pt;" face="Comic Sans MS" size="2">I installed the new released image (PCBSD9.1-RELEASE-X64-DVD-latest Isotope) on a couple of systems. There was an issue with the one of my laptops that has an Intel video card. To perform the install, I changed to VESA and all went well. After rebooting, I am getting a black screen when it tries to 'detect' the video card on the first boot. Because it's using grub, I didn't know how to bypass it yet. I can't seem to change to another console either. <br><br>Is there an issue with the Intel drivers? What is the best way to get into the system to find out what is causing the issue?<br id="FontBreak"></font><br><br><div><font face="Verdana"><span class="ecxApple-style-span"><span class="ecxApple-style-span" style="font-size:10pt;">~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  </span></span><span class="ecxApple-style-span"><br>AJ Burch                                                                    <br>IT Consultant                              <br>- PurpleFeet, LLC., Hoboken, NJ                                         <br></span>- Phone: 201 472 0524 (Mobile)<span style="font-size:10pt;">                    </span></font></div><div><span class="ecxApple-style-span"><span class="ecxApple-style-span" style="font-size:10pt;"><font face="Verdana">~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~</font><br></span></span></div>                                      </div></body>
</html>