<div dir="ltr">Hi Kris, <div>I can confirm the 'no ports, despite checking the box during installation' bug. I did not, however, have the 'unable to portsnap fetch' bug. I ended up jumping ship back to PC-BSD on this particular box, so I can't provide any networking info.</div>
<div><br></div><div>Let me know if there's anything else I can provide.</div><div style>Cheers,</div><div style>Bridger</div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Fri, Mar 22, 2013 at 5:32 PM, Kris Moore <span dir="ltr"><<a href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
  
    
  
  <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"><div><div class="h5">
    <div>On 03/22/2013 14:41, W. Anderson wrote:<br>
    </div>
    </div></div><blockquote type="cite"><div><div class="h5">
      
      <u><i><b>On three (3) separate (clean) installs </b></i></u>of
      TrueOS  from PCBSD 9.1 64-bit DVD, the Ports tree was "not"
      installed, even though I checked box for Ports and Sources. <br>
      <br>
      The integrity of DVD was checked OK.<br>
      <br>
      After installation, I was <u><i>unable</i></u> on two (2) of the
      three installs to downloads ports tree - via "portsnap fetch" ,
      with error message that all the attempts to connect to any
      relevant FreeBSD mirrors <u><i>"failed"</i></u> .  The one
      success on connection  as performed no differently than others.<br>
      <br>
      Also<u><i> on all three (3) installs</i></u>, my setup of jail was
      successful, following the Warden command line instructions, but
      the jail <u><i>was not accessible</i></u> from any other computer
      on my network. The<i><u> host </u></i>was accessible, via ssh
      login and via ping.<br>
      <br>
      Are these bugs in TrueOS configuration or FreeBSD 9.x or both?<br>
      <br>
      <u><i><b>Note:</b></i></u><br>
      On several occasions in past years or so, I have successfully
      installed PCBSD (8.0, 8.x) with Jails, and FreeBSD 8 with a jail,
      so the experience is not unfamiliar.<br>
      <br>
      Any help in overcoming these problems is greatly appreciated.<br>
      <br>
      <br>
      W. Anderson<br>
      <a href="mailto:wanderson@nac.net" target="_blank">wanderson@nac.net</a><br>
      <br>
      <br>
      <br>
       <br>
      <br>
      <fieldset></fieldset>
      <br>
      </div></div><pre>_______________________________________________
Testing mailing list
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    I'm checking into this, will try to duplicate. Any other users
    running into these issues?<br>
    <br>
    Also, can you post your network setup here?<br>
    <br>
    Output of "ifconfig" and "warden list" & "jls" will be helpful
    :)<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
    <br>
    <pre cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </font></span></div>

<br>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>