<html>
  <head>

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <u><i><b>On three (3) separate (clean) installs </b></i></u>of
    TrueOS  from PCBSD 9.1 64-bit DVD, the Ports tree was "not"
    installed, even though I checked box for Ports and Sources. <br>
    <br>
    The integrity of DVD was checked OK.<br>
    <br>
    After installation, I was <u><i>unable</i></u> on two (2) of the
    three installs to downloads ports tree - via "portsnap fetch" , with
    error message that all the attempts to connect to any relevant
    FreeBSD mirrors <u><i>"failed"</i></u> .  The one success on
    connection  as performed no differently than others.<br>
    <br>
    Also<u><i> on all three (3) installs</i></u>, my setup of jail was
    successful, following the Warden command line instructions, but the
    jail <u><i>was not accessible</i></u> from any other computer on my
    network. The<i><u> host </u></i>was accessible, via ssh login and
    via ping.<br>
    <br>
    Are these bugs in TrueOS configuration or FreeBSD 9.x or both?<br>
    <br>
    <u><i><b>Note:</b></i></u><br>
    On several occasions in past years or so, I have successfully
    installed PCBSD (8.0, 8.x) with Jails, and FreeBSD 8 with a jail, so
    the experience is not unfamiliar.<br>
    <br>
    Any help in overcoming these problems is greatly appreciated.<br>
    <br>
    <br>
    W. Anderson<br>
    <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:wanderson@nac.net">wanderson@nac.net</a><br>
    <br>
    <br>
    <br>
     <br>
  </body>
</html>