<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt"><div>Hi all,</div><div><br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;">Great job on all the new features in 9.1!  I was hoping that the upgrade from 9.0 would go smoothly, but alas, it did not.</div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;">I backed up all but one obscure but important file.<br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br></div><div
 style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;">When I started the update after reboot, I got this repeating error after the installer said it was going to clean out old files:</div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;">g-vfs-done():label/var0[READ(OFFSET=28954176, length=12288)] error = 5</div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;">A
 week before, the system had been spontaneously rebooting, so I went and reseated all the cards and memory modules which worked after a fashion, but the system wouldn't boot properly right off. I ran fsck and after many minutes it seemed to have cleaned up the disk errors.  After reboot all seemed more or less ok, though some default settings got lost in the process.  <br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;">Maybe that had something to do with the failed upgrade.</div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size:
 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;">Installed 9.1 from DVD into spare HD.<br></div><br>Later I connected the original HD and had to run FSCK to mount it and retrieve some things.<br><br>Oddly, the installer wouldn't recognize my generic Samsung monitor or Radeon card.  Had to manually select monitor size and video card.<br><br><br><br>...Jeff<br></div></body></html>