Fixed from my side<br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Jan 7, 2013 at 10:12 PM, Kris Moore <span dir="ltr"><<a href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div class="im">On 01/03/2013 11:03, Kris Moore wrote:<br>
> On 12/29/2012 20:36, Live user wrote:<br>
>> On 29/12/2012 9:22, claive alvin Acedilla wrote:<br>
>>> When I boot PCBSD9.1-x86-VBOX.vdi, I get this error "CPU doesn't support<br>
>>> long mode"**in Virtualbox OSE 3.2.10*<br>
>> I am getting the same exact error when running x86-vbox image nested<br>
>> inside a x86-vbox image. The host OS is windows 7 64 bits.<br>
>><br>
>> There's something about the whole thing because the vdi name contains<br>
>> x86 but uname -a shows amd64. How can that happen?<br>
>><br>
>> _______________________________________________<br>
>> Testing mailing list<br>
>> <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
>> <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
> I'll take a look at it, I rolled those by hand, its possible I uploaded<br>
> the wrong file :(<br>
><br>
<br>
</div>The correct VBOX / VMWare images are on the mirrors now!<br>
<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br>
--<br>
Kris Moore<br>
PC-BSD Software<br>
iXsystems<br>
<br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>