<div class="gmail_quote">I had the same problem with the i386 live usb.  Is there a need for volunteers to test iso's / img's before releases?  If so i would be glad to help out.</div><div class="gmail_quote"><br></div>
<div class="gmail_quote">Joe</div><div class="gmail_quote"><div class="HOEnZb"><div class="h5"><div>
<br><div class="gmail_quote">On Thu, Dec 27, 2012 at 1:01 PM, Dewey Hylton <span dir="ltr"><<a href="mailto:dewey.hylton@gmail.com" target="_blank">dewey.hylton@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">


<div>----- Original Message -----<br>
> From: "Kris Moore" <<a href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>><br>
> To: <a href="mailto:testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">testing@lists.pcbsd.org</a><br>
</div><div><div>> Sent: Wednesday, December 26, 2012 1:36:44 PM<br>
> Subject: Re: [PC-BSD Testing] PCBSD9.1-x86-USBFULL.img.bz2 not bootable (after bunzip2'ing)<br>
><br>
> On 12/26/2012 13:08, Productnews wrote:<br>
> > After the disastrous update exercise (9.1-RC3 to 9.1, see my<br>
> > earlier<br>
> > mails) I downloaded (10 hours over cable modem) and verified  (md5)<br>
> > PCBSD9.1-x86-USBFULL.img.bz2 before unbunzing and copying to an 8<br>
> > GB USB<br>
> > stick.<br>
> > I found that there is *NO BOOTBLOCK* on the image (first 8kB is<br>
> > zero).<br>
> > The image is not bootable by any stretch of the imagination.<br>
> ><br>
> > I am sorry to say that this release has apparently not undergone<br>
> > any QA<br>
> > before publication. I cannot continue testing PCBSD under these<br>
> > circumstances.<br>
> ><br>
> > Sorry for that<br>
> ><br>
> > Harald<br>
> > _______________________________________________<br>
> > Testing mailing list<br>
> > <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
> > <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
><br>
> Thanks for the heads up! I've found the problem are are re-rolling<br>
> the<br>
> x86 images. The x64 one should be fine, it was something in<br>
> particular<br>
> related to the 32bit builds failing to stamp the boot-blocks.<br>
><br>
</div></div><div>> --<br>
> Kris Moore<br>
> PC-BSD Software<br>
> iXsystems<br>
<br>
</div>ahh, so it wasn't just me ... i suppose i'll start the download and try again tomorrow.<br>
<br>
harald - thanks for the notification.<br>
<br>
kris - thanks for the upcoming fix. any chance we may see a binary diff of some sort?<br>
or a way to add the bootblocks later?<br>
<div><div>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>
</div></div></div><br>