The Volume control slider does not work when using USB audio which is "pcm-5"<br><br>Also the auto detection script does not work properly either on boot, it selects the optical out(Digital) as the active plug and I never use that because I can't really Afford such a fancy setup...it just happened to be a feature on this main-board, after purchase<div>
<br></div><div>Also, I must use headphones for certain reasons</div><div><br></div><div>so that would either be using the USB dongle that comes with my current set, or detaching the cord from the dongle and connecting it to the analog jack</div>
<div><br></div><div>But I have to manually set it to use such  using the pc-bsd control panel which works most of the time, unless you put it under ALOT of stress , like moving the scroll bar back and forth repeatedly or changing any of the services running(mostly disabling webcamd) would also cause the icons and background/icons of the control panel to go grey, opaque  and unresponsive</div>
<div><br></div><div>it is only closes with a sig-kill( - 9)  from htop , clicking "close window" from the task bar has no effect<br><br>I've been having issues with the control panel since I first started using it, this being 9.0 Isotope edition...<br>
<br>Just never had time to mention the issue until now,<br><br>Every thing else just fine and rock steady, but if any thing else arises I will report them , time and circumstances permitting</div><div><br></div><div>Thanks for all the awesome work!<br>
<br>Cheers,<br><br>Jacob Daniels</div>