<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt"><div><span>Kris, at least part of this report appears to include the ZFS / MBR bug I've previously reported.</span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br><span></span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><span>It may involve booting large capacity hard drives.</span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><br><span></span></div><div style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 13.3333px; font-family: arial,helvetica,sans-serif; background-color: transparent; font-style: normal;"><span>Regards,
 Robert<br></span></div><div><span></span></div><div><br></div>  <div style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div dir="ltr"> <font face="Arial" size="2"> <hr size="1">  <b><span style="font-weight:bold;">From:</span></b> Kris Moore <kris@pcbsd.org><br> <b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b> testing@lists.pcbsd.org <br> <b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b> Wednesday, November 7, 2012 8:48:51 AM<br> <b><span style="font-weight: bold;">Subject:</span></b> Re: [PC-BSD Testing] install works, system fails to boot<br> </font> </div> <br>On 11/07/2012 11:46, Randy Schultz wrote:<br>> On Wed, 7 Nov 2012, Kris Moore spaketh thusly:<br>><br>> -}<br>> -}Can you test installing FreeBSD on this system? Also, did you change any<br>> -}file-system details? UFS or ZFS? GPT or MBR?<br>><br>> I just
 installed 8.2 (closest newest one I had).  Worked like a champ.<br>><br>> Did not change any filesystem details.  The only non-default thing I did was to also install fvwm.  Everything<br>> else was whatever the installer wanted to do.<br>><br>> --<br>>  Randy    (<a ymailto="mailto:schulra@earlham.edu" href="mailto:schulra@earlham.edu">schulra@earlham.edu</a>)      765.983.1283         <*><br>><br>> nosce te ipsum<br>><br>> _______________________________________________<br>> Testing mailing list<br>> <a ymailto="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>> <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br><br>Those defaults may change though based upon the hardware of the box. If<br>you can do the install
 again, go ahead and take a note of the disk setup<br>screen, if its UFS or ZFS. Maybe click configure and change it to the<br>other and see if that makes a difference. It could be an issue with ZFS<br>loader.<br><br>-- <br>Kris Moore<br>PC-BSD Software<br>iXsystems<br><br>_______________________________________________<br>Testing mailing list<br><a ymailto="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br><a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br><br><br> </div> </div>  </div></body></html>