Hi Arthur,<br>it is a passive cooled card with 2GB memory. It is a GeForce GT 520. CUDA cores : 48<br><br>Vbios version: 70.08.5c.00.00<br>Memory interface: 64 bit<br>Memory: 2048 MB<br><br>And here is the product info: <a href="http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGT520_SLDI2GD3LP/">http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGT520_SLDI2GD3LP/</a><br>
<br>There is no bios update<br><br>I found this:<br><br><table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td width="85%" bgcolor="#FFFFFF"><span class="word-black222-12-b">
                <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_version_0">Version</span> 
                <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_version_content_0">301.42                          </span></span><br>
        </td>
        <td class="align_R" width="14%" bgcolor="#FFFFFF">
            
        <br></td>
    </tr>
</tbody></table>

    <table width="100%" cellpadding="5" cellspacing="1"><tbody><tr>
        <td class="word-black-12" align="left" width="26%" bgcolor="#E0E0E0">
            <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_desc_0">Description</span>
        </td>
        <td class="word-black-12" align="left" width="74%">
            <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_desc_content_0">nv301_42WHQL_Vista64_Win7x64.zip<br></span>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="word-black-12" align="left" bgcolor="#E0E0E0">
            <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_file_size_0">File Size</span>
        </td>
        <td class="word-black-12" align="left">
            <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                <tbody><tr>
                    <td align="left" width="72%">
                        <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_file_size_content_0">224,7 (MBytes)</span>
                    </td>
                    <td align="right" width="28%">
                        <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_update_content_0">2012.06.04</span> 
                        <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_update_0">update</span>
                    </td>
                </tr>
            </tbody></table>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="word-black-12" align="left" bgcolor="#E0E0E0">
            <span id="DownloadContent1_Repeater1_Repeater2_0_DownloadUnit_0_lbl_download_from_0">Download from</span>
        </td>
        <td class=" word-grey-12" align="left">
            <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                <tbody><tr>
                    <td width="63%">
                        

<br></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table> <br>As being the latest driver for windows on the ASUS site<br><br>Thanks for the support Arthur,<br><br>I appreciate it,<br><br>Best regards,<br>Hans<br><br><br><div class="gmail_quote">
2012/10/10 Arthur Koziol <span dir="ltr"><<a href="mailto:A-Koziol@neiu.edu" target="_blank">A-Koziol@neiu.edu</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<u></u>


  

<div bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Hans,<br>
<br>
Too bad. What card was this and do you happen to know if Asus has any
BIOS updates for the card? Any way you can use GPUZ on it to get BIOS
version info on it?<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
<br>
Arthur</font></span><div><div class="h5"><br>
<br>
<br>
<blockquote type="cite">Hi Kris,<br>
  <br>
I tested rc2 but I think it is the videocard too. Asus made a bad
product. When installing it gets detected, but it does not run
properly. I have to get me another videocard.<br>
  <br>
A Geforce but another brand perhaps ?<br>
  <br>
Best regards,<br>
Hans<br>
  <br>
  <div class="gmail_quote">2012/10/10 Hans Ruhe <span dir="ltr"><<a href="mailto:hansruhe1@gmail.com" target="_blank">hansruhe1@gmail.com</a>></span><br>
  <blockquote class="gmail_quote" style="border-left:1px solid rgb(204,204,204);margin:0pt 0pt 0pt 0.8ex;padding-left:1ex">Hi
Arthur,<br>
    <br>
Thanks that is very helpful. However I changed the link into rc2 and
got it already. But I will make your ftp link a bookmark :-)<br>
    <br>
Best regards,<br>
Hans
    <div>
    <div><br>
    <br>
    <div class="gmail_quote">2012/10/10 Arthur Koziol <span dir="ltr"><<a href="mailto:A-Koziol@neiu.edu" target="_blank">A-Koziol@neiu.edu</a>></span><br>
    <blockquote class="gmail_quote" style="border-left:1px solid rgb(204,204,204);margin:0pt 0pt 0pt 0.8ex;padding-left:1ex">
      <div bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Hans,<br>
      <br>
You can get it by digging around at <a href="ftp://mirrors.isc.org/pub/pcbsd" target="_blank">ftp://mirrors.isc.org/pub/pcbsd</a>.
I'd
use an FTP client with resume support in case your ISP screws up
further your net access. ^_^<span><font color="#888888"><br>
      <br>
Arthur</font></span>
      <div>
      <div><br>
      <br>
      <br>
      <blockquote type="cite">Hi Kris,<br>
        <br>
Can you sent the link to rc2 ?  I think the servers are not updated.
Good news by the way !<br>
        <br>
Best regards,<br>
Hans<br>
        <br>
        <br>
        <div class="gmail_quote">2012/10/10 Kris Moore <span dir="ltr"><<a href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>></span><br>
        <blockquote class="gmail_quote" style="border-left:1px solid rgb(204,204,204);margin:0pt 0pt 0pt 0.8ex;padding-left:1ex">
          <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
          <div>
          <div>On 10/10/2012 07:50, Hans Ruhe wrote:<br>
          </div>
          <blockquote type="cite">Hi Arthur and Kris,<br>
            <br>
Finally I have internet again, they screwed up my application for a
connection. <br>
Now I can test again :-)<br>
            <br>
Unfortunately I got the following error message installing the new
NVIDIA driver:<br>
            <p style="margin-bottom:0cm">/usr/share/mk/bsd.kmod .mk ,
line12: Can't find kernel source tree</p>
            <p style="margin-bottom:0cm">[reinstall] Error code 1</p>
            <br>
            <br>
Is something missing or did I forgot to install something with the 9.1
rc1 installation ?<br>
            <br>
Best regards,<br>
Hans<br>
            <br>
          </blockquote>
          <br>
          </div>
You are missing the FreeBSD source tree in /usr/src.<br>
          <br>
You can download it via Control Panel -> System Manager -> Misc<br>
          <br>
Also, RC2 is on the mirrors with an updated nvidia driver if you want
to test via that :)
          <div><br>
          <pre cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
          </div>
          </div>
          <br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
          <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
          <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
          <br>
        </blockquote>
        </div>
        <br>
      </blockquote>
      <br>
      </div>
      </div>
      </div>
      <br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
      <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
      <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
      <br>
    </blockquote>
    </div>
    <br>
    </div>
    </div>
  </blockquote>
  </div>
  <br>
</blockquote>
<br>
</div></div></div>

<br>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br></blockquote></div><br>