<div dir="ltr">Unplugging the usb was reproduced in 9.1 RC1<br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Sep 10, 2012 at 6:32 AM, claive alvin Acedilla <span dir="ltr"><<a href="mailto:cabpacedilla@gmail.com" target="_blank">cabpacedilla@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr">Even just by unplugging the usb while the usblite installer is booting, on the next boot of the usblite installer, the installer will reach a prompt saying"Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh". <br>
<div><div class="h5">
<br><div class="gmail_quote">On Thu, Jul 26, 2012 at 9:46 PM, N V <span dir="ltr"><<a href="mailto:vans9@yandex.ru" target="_blank">vans9@yandex.ru</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

On 25 июля 2012 19:40:55 Dewey Hylton wrote:<br>
<div><div>> ----- Original Message -----<br>
><br>
> > From: "Kris Moore" <<a href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>><br>
> > To: <a href="mailto:testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">testing@lists.pcbsd.org</a><br>
> > Sent: Wednesday, July 25, 2012 11:30:23 AM<br>
> > Subject: Re: [PC-BSD Testing] Installation from usb corrupted by<br>
> > force shutdown<br>
> ><br>
> > On 07/21/2012 04:22, claive alvin Acedilla wrote:<br>
> > > I tried to do force shutdown during my installation from USB<br>
> > > because<br>
> > > PCBSD is not displaying the GUI maybe it is not handling the intel<br>
> > > video card.<br>
> > ><br>
> > > But when I tried to boot again the usb installer, the installer<br>
> > > stopped and prompted "Enter full pathname of shell or RETURN for<br>
> > > /bin/sh".<br>
> > ><br>
> > > I press enter prompt returned # prompt.<br>
> > ><br>
> > > Tried to do reboot with reboot command, installer goes back to<br>
> > > /bin/sh message.<br>
> > ><br>
> > > I tried safe mode, still same problem.<br>
> > ><br>
> > > There was a message on the verbose screen that "/ was not clean<br>
> > > properly" and installer cannot continue.<br>
> > ><br>
> > > Does the installer cache/writing on the USB stick which mangle the<br>
> > > installer or to RAM?<br>
> > ><br>
> > > If you cannot reproduce try doing a force shutdown again on the<br>
> > > power<br>
> > > button until you reproduce the problem.<br>
> > ><br>
> > ><br>
> > > Im using the PCBSD USBLite 9.1 Beta1 LXDE ZFS<br>
> > ><br>
> > ><br>
> > > _______________________________________________<br>
> > ><br>
> > > Testing mailing list <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
> > > <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
> ><br>
> > It shouldn't be writing anything to the USB media, its all mounted<br>
> > read-only and then using memfs. I'll test it here, but it may have<br>
> > been a fluke of something getting corrupted on the media.<br>
> ><br>
> > --<br>
> > Kris Moore<br>
> > PC-BSD Software<br>
> > iXsystems<br>
><br>
> I have run into the same thing multiple times (during the FreeBSD<br>
> Server/ZFS issue i'm working on). fsck_ufs does fix the problem, but I was<br>
> surprised to see it, as i thought the usb media should have been mounted<br>
> read-only as well.<br>
<br>
</div></div>I confirm this. fsck_ufs fixes the issue.<br>
<br>
Regards,<br>
Vans.<br>
<div><div>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div></div></div>
</blockquote></div><br></div>