<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <div class="moz-cite-prefix">On 09/10/2012 04:49, N V wrote:<br>
    </div>
    <blockquote cite="mid:201209101249.26332.vans9@yandex.ru"
      type="cite">
      <pre wrap="">On 6 сентября 2012 19:08:06 Eitan Adler wrote:
</pre>
      <blockquote type="cite">
        <pre wrap="">On 3 September 2012 08:07, Jacob Daniels <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:jacob.dan1984@gmail.com"><jacob.dan1984@gmail.com></a> wrote:
</pre>
        <blockquote type="cite">
          <pre wrap="">5:  In various RPM - based distro's and even in Linux Mint, there is a
fix for the nvidia gpu's that give the blue tinge when playing you tube
content, it has something to do with how the flash plugin (or
youtube's?) player writes to VDPAU, specifically the lower layer
function....
</pre>
        </blockquote>
        <pre wrap="">
Hi,

I'm the FreeBSD flash maintainer. I'm willing to apply patches or
otherwise fix the blue tinge issue. However, I have limited time
available and unable to research this issue thoroughly. If you can
point me to a more detailed explanation and fix (or a patch!) I'd be
willing to apply it.
</pre>
      </blockquote>
      <pre wrap="">
Hi.

I don't know the tech details about it. The strange thing is that the blue 
tinge seems to be youtube specific. I havn't seen it anywhere else, and even 
(most, if not all) embedded youtube videos are ok. Just the videos on the 
youtube site itself have seems 'effect'. The usual users solution is to disable 
'hardware acceleration' in flashplayer settings (this also was mentioned in 
some of the replies here). But I don't think mentioned distors just disable hw 
acceleration, may be there is some other kind of fix. But, again, I don't know 
the details. Anyway, I hope this scant information may help in some way.

Regards,
Vans.
_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <a href="https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=137877">https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=137877</a><br>
    <br>
    Good info at the URL above :)<br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </body>
</html>