<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <div class="moz-cite-prefix">On 09/03/2012 09:58, Dewey Hylton
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
      cite="mid:1545244485.241712.1346680731679.JavaMail.root@mail"
      type="cite">
      <style type="text/css">p { margin: 0; }</style>
      <div style="font-family: times new roman,new york,times,serif;
        font-size: 12pt; color: #000000">i'm running lxde on 9.1-RC1
        amd64 with the intel driver.
        <div><br>
        </div>
        <div>i do not see #1 below, but instead the screen simply goes
          black until the power turns off.</div>
        <div><br>
        </div>
        <div>i do not see #2 below at all - the clock is to the far
          right, and everything else appears to be in its proper place.<br>
          <hr id="zwchr">
          <blockquote style="border-left:2px solid rgb(16, 16,
255);margin-left:5px;padding-left:5px;color:#000;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;font-family:Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:12pt;"><b>From:
            </b>"Jacob Daniels" <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:jacob.dan1984@gmail.com"><jacob.dan1984@gmail.com></a><br>
            <b>To: </b><a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:testing@lists.pcbsd.org">testing@lists.pcbsd.org</a><br>
            <b>Sent: </b>Monday, September 3, 2012 8:07:50 AM<br>
            <b>Subject: </b>[PC-BSD Testing] Flash Vdpau and other
            issues<br>
            <br>
            Hi,<br>
            I have some issues to report.<br>
            <br>
            1:During shutdown, LXDE gives a garbled and white/ black
            stripped screen, instead of showing the progress of shutdown<br>
            <br>
            <br>
            2: the Taskbar tray of XFCE is not properly aligned, being
            that the clock is in the middle, next to the quick launch
            icons(to the left)<br>
            and the quick launch for the browser in XFCE does not
            function properly, clicking on the globe, gives no result<br>
            Usually The clock and the system icons are supposed to be in
            the far right normally?<br>
            <br>
            <br>
            3: the new disc tray does not always function, it fails to
            display or mount various optical media's<br>
            it is usually hit and miss<br>
             <br>
            <br>
            4: not to nit pick, or fuss, but in 9.0 Stable- RELEASE
            desktop environments loaded rather instantly but not in any
            of the snapshots , beta or RC 1<br>
            <br>
            I am curious and want to know if anything is being done
            differently<br>
            <br>
            5:  In various RPM - based distro's and even in Linux Mint,
            there is a fix for the nvidia gpu's that give the blue tinge
            when playing you tube content, it has something to do with
            how the flash plugin (or youtube's?) player writes to VDPAU,
            specifically the lower layer function....<br>
            <br>
            I know this is not specifically  a high priority, and can
            remedied simply by removing the check mark in the "enable
            hardware acceleration box, under the settings menu when you
            right click the video you are playing<br>
            <br>
            But regardless I just wanted to let the Development Team of
            PC-BSD know of this specific Bug- Fix<br>
            <br>
            I learned of this fix via a Magiea(Fork of Mandriva, RPM
            based, using Urpmi) developing mailing list, as I used to be
            an avid fan of mandriva and was my first ever linux
            experience<br>
            <br>
            But that's about it!...<br>
            <br>
            I would like to show my appreciation and unlimited gratitude
            to the PC-BSD Development Team for working so endlessly to
            make professional enterprise quality system software
            available to the general public, as in regards to making it
            user  and n00B Friendly!<br>
            <br>
            <br>
            Again, Thanks! <br>
            <br>
            <br>
            _______________________________________________<br>
            Testing mailing list<br>
            <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
            <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
          </blockquote>
        </div>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    Concerning #3, the mount tray utilizes the devd system watcher to
    look for device changes. Unfortunately, the devd support for optical
    devices (CD/DVD disks) is still in a very unstable form at the
    moment. Once that is finalized (hopefully here soon), the mount tray
    should be able to work with those just fine.<br>
    <br>
    For #5, I have discovered that to get rid of the blue-tinge in flash
    video's, I just need to right click on the video, go to flash
    settings, and uncheck the hardware acceleration option.<br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems</pre>
  </body>
</html>