<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 08/03/2012 02:32, Yuri Momotiuk
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAOf=Piv31WGL-U9wU3O5d=uqq5DJwmOQWuSbLGo-wwMgZ6A6Qw@mail.gmail.com"
      type="cite">Hello
      <div><br>
      </div>
      <div>I have just found conflict between cabextract and truetype
        fonts pbis.</div>
      <div><br>
      </div>
      <div>On .sbin/ directory of TrueType fonts pbi cabextract starting
        script is present (but seems like dont work properly). It
        conflicts sometimes with cabectract pbi depends on pbi
        installation order.<br clear="all">
        <div><br>
        </div>
        -- <br>
        Best regards, Yuri Momotyuk<br>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    I think I just fixed this. There was a number of old startup scripts
    in both of those PBI's that needed to be cleaned up. Once the PBI's
    rebuild, please let me know if this is still a problem.<br>
    <br>
    Thanks for the report!<br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems</pre>
  </body>
</html>