<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <div class="moz-cite-prefix">On 07/30/2012 11:44, Bridger
      Dyson-Smith wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAD-FYmTwu_RAHxV=KA_BOWY5F=d41xWuw4-e8W8W9f5_vuUqiA@mail.gmail.com"
      type="cite">Hi Kris -- 
      <div><br>
      </div>
      <div>
        <div>[bridger@pcbsd-4853] ~% ifconfig wlan0</div>
        <div>wlan0:
          flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST>
          metric 0 mtu 1500</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>ether
          00:21:5c:03:8b:bf</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>inet
          192.168.0.106 netmask 0xffffff00 broadcast 192.168.0.255</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>nd6
          options=29<PERFORMNUD,IFDISABLED,AUTO_LINKLOCAL></div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>media:
          IEEE 802.11 Wireless Ethernet OFDM/12Mbps mode 11g</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>status:
          associated</div>
        <div>
          <span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>ssid
          CatHouseTomatoes channel 1 (2412 MHz 11g) bssid
          00:21:91:03:69:ff</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>country
          US authmode WPA2/802.11i privacy ON deftxkey UNDEF</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>TKIP
          2:128-bit txpower 14 bmiss 10 scanvalid 450 bgscan</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>bgscanintvl
          300 bgscanidle 250 roam:rssi 7 roam:rate 5 protmode CTS</div>
        <div><span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>wme
          roaming MANUAL</div>
        <div><br>
        </div>
        <div>Note: after an additional reboot, the icon started to
          display correctly. </div>
        <div>Please let me know if I can provide any additional
          information.</div>
        <div>Cheers,</div>
        <div>Bridger</div>
        <br>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
    This should be fixed in RC1 now, we had made some changes to how it
    monitors status. <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </body>
</html>