<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <div class="moz-cite-prefix">On 07/28/2012 09:39, Lars Engels wrote:<br>
    </div>
    <blockquote cite="mid:20120728133903.GJ18650@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">On Sat, Jul 28, 2012 at 11:53:01AM +0200, Lars Engels wrote:
</pre>
      <blockquote type="cite">
        <pre wrap="">I tried 9.1-BETA1 amd64 on a Thinkpad T61 and the installation went
fine.
After the first boot the display wizard shows the correct resolution and
offers to use the intel driver. When I accept it the screen goes black
and the system freezes. The same happens when I select the intel-3d
driver manually.
The graphics chips is "Intel Graphics Media Accelerator X3100"
</pre>
      </blockquote>
      <pre wrap="">
I removed /var/.startxgui and can start X with the intel driver. What
does happen when the display wizard ends?
</pre>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    Its a bug in the video driver. Some intel systems, when you close X,
    it hangs the video and wont come back up. That's what's happening in
    this case, when it tries to restart X, it fails and doesn't come
    back up. <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </body>
</html>