<div dir="ltr">Time is in AST (Arabia Time zone) but it is three hours advance.<br>Is the time configuration connecting correctly to time servers?<br><br><div class="gmail_quote">On Wed, Jul 25, 2012 at 6:31 PM, Kris Moore <span dir="ltr"><<a href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
  
    
  
  <div text="#000000" bgcolor="#FFFFFF"><div><div class="h5">
    <div>On 07/20/2012 05:04, claive alvin
      Acedilla wrote:<br>
    </div>
    </div></div><blockquote type="cite"><div><div class="h5">
      <div dir="ltr">I already selected the correct Region during
        installation but the clock time is not updating to correct time
        in my region.<br>
        I cannot also a gui configuration for date and time in Control
        Panel.<br>
        <br>
        Im using the PCBSD USBLite 9.1 Beta1 in LXDE <br>
      </div>
      <br>
      <fieldset></fieldset>
      <br>
      </div></div><pre>_______________________________________________
Testing mailing list
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    Can you check the output of "date" from the CLI, does it show UTC or
    the incorrect timezone?<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
    <br>
    <pre cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </font></span></div>

<br>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>