<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 07/19/2012 13:39, Ben Milman wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAHivpvKE4gAi5BKpUofeYPUa1d4ZJmXE-ro4RysOFGir8vY+ng@mail.gmail.com"
      type="cite">I encountered this bug again in Beta 1 (64-bit,
      virtualbox on win7 host) - can anyone confirm?
      <div><br>
      </div>
      <div>Ben<br>
        <br>
        <div class="gmail_quote">On Tue, Jun 26, 2012 at 11:53 AM, Ben
          Milman <span dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
              href="mailto:ben@ixsystems.com" target="_blank">ben@ixsystems.com</a>></span>
          wrote:<br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
            .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Excellent,
            thanks Kris!
            <div class="HOEnZb">
              <div class="h5"><br>
                <br>
                <div class="gmail_quote">On Tue, Jun 26, 2012 at 11:08
                  AM, Kris Moore <span dir="ltr"><<a
                      moz-do-not-send="true"
                      href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>></span>
                  wrote:<br>
                  <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
                    .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
                    <div bgcolor="#FFFFFF">
                      <div><br>
                      </div>
                      <div>Yes, i just fixed it about an hour ago :)<br>
                        <br>
                        --
                        <div>Kris Moore</div>
                      </div>
                      <div>
                        <div>
                          <div><br>
                            On Jun 26, 2012, at 1:59 PM, Ben Milman <<a
                              moz-do-not-send="true"
                              href="mailto:ben@ixsystems.com"
                              target="_blank">ben@ixsystems.com</a>>
                            wrote:<br>
                            <br>
                          </div>
                          <blockquote type="cite">
                            <div>It was still present in snapshot
                              20120622, so it's fixed for BETA 1, then?
                              <div><br>
                              </div>
                              <div>Ben<br>
                                <br>
                                <div class="gmail_quote">On Tue, Jun 26,
                                  2012 at 9:43 AM, Kris Moore <span
                                    dir="ltr"><<a
                                      moz-do-not-send="true"
                                      href="mailto:kris@pcbsd.org"
                                      target="_blank">kris@pcbsd.org</a>></span>
                                  wrote:<br>
                                  <blockquote class="gmail_quote"
                                    style="margin:0 0 0
                                    .8ex;border-left:1px #ccc
                                    solid;padding-left:1ex">
                                    <div text="#000000"
                                      bgcolor="#FFFFFF">
                                      <div>
                                        <div>
                                          <div>On 06/08/2012 16:09, Ben
                                            Milman wrote:<br>
                                          </div>
                                        </div>
                                      </div>
                                      <blockquote type="cite">
                                        <div>
                                          <div>Installed the 20120605
                                            snapshot in virtualbox with
                                            LXDE and Guest Tools,
                                            experienced the following
                                            bug:
                                            <div><br>
                                            </div>
                                            <div>In the first boot
                                              wizard, pressing "back" on
                                              a page where the "next"
                                              button is disabled results
                                              in the previous page also
                                              having "next" disabled
                                              (even if the inputs there
                                              are valid) and the user
                                              being unable to proceed. I
                                              found that changing the
                                              language and then changing
                                              it back works as a
                                              workaround because it
                                              reloads the window.
                                              Alternatively, rendering
                                              the input on the page
                                              invalid and then valid
                                              again (such as removing
                                              and re-entering the root
                                              password) will cause the
                                              next button to be enabled
                                              again, however pages with
                                              no way to send a signal to
                                              enable the next button
                                              cannot be fixed in that
                                              way.</div>
                                            <div><br>
                                            </div>
                                            <div>Steps to reproduce: </div>
                                            <div><br>
                                            </div>
                                            <div>1. From the first
                                              install wizard, press
                                              "next" twice to proceed to
                                              the root password page.</div>
                                            <div>2. Press "back" once to
                                              return to the time zone
                                              page.</div>
                                            <div>Result: "Next" button
                                              remains disabled</div>
                                            <div>Expected result: Next
                                              button is re-enabled
                                              because the input on the
                                              page is valid.</div>
                                            <div><br>
                                            </div>
                                            <div>If I'm needed to file
                                              this bug on trac, let me
                                              know and I will do so.</div>
                                            <div><br>
                                            </div>
                                            <div>Thanks,</div>
                                            <div>Ben</div>
                                            <br>
                                            <fieldset></fieldset>
                                            <br>
                                          </div>
                                        </div>
                                        <pre>_______________________________________________
Testing mailing list
<a moz-do-not-send="true" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a moz-do-not-send="true" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
                                      </blockquote>
                                      <br>
                                      Fixed!<span><font color="#888888"><br>
                                          <br>
                                          <pre cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
                                        </font></span></div>
                                    <br>
_______________________________________________<br>
                                    Testing mailing list<br>
                                    <a moz-do-not-send="true"
                                      href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org"
                                      target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
                                    <a moz-do-not-send="true"
                                      href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing"
                                      target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
                                    <br>
                                  </blockquote>
                                </div>
                                <br>
                              </div>
                            </div>
                          </blockquote>
                          <blockquote type="cite">
                            <div><span>_______________________________________________</span><br>
                              <span>Testing mailing list</span><br>
                              <span><a moz-do-not-send="true"
                                  href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org"
                                  target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a></span><br>
                              <span><a moz-do-not-send="true"
                                  href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing"
                                  target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a></span><br>
                            </div>
                          </blockquote>
                        </div>
                      </div>
                    </div>
                    <br>
                    _______________________________________________<br>
                    Testing mailing list<br>
                    <a moz-do-not-send="true"
                      href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org"
                      target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
                    <a moz-do-not-send="true"
                      href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing"
                      target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
                    <br>
                  </blockquote>
                </div>
                <br>
              </div>
            </div>
          </blockquote>
        </div>
        <br>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    Hey Ben.  I can confirm the bug you found is in the Beta image as
    well.<br>
    <br>
  </body>
</html>