<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">On 07/06/2012 15:59, Curt Dox wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAHRv5yhh_a7X_UGGewKZqdQCe5bmgEzpo2imT3dUWz5hrPLrWA@mail.gmail.com"
      type="cite">Hello,  <br>
      <br>
      I just heard on irc that the new Apache Open Office PBI couldn't
      launch from the desktop.  I had recently installed it myself, so I
      verified the problem and then looked at the details in the icon to
      discover any obvious mistake.  Since everything seemed okay, I had
      to go to its pbi directory to discover the appropriate executable
      to add to the path.  I don't know if the same is true for the
      32bit version, or for the localized versions, but below are my
      findings.<br>
      <br>
      The desktop icon (launcher) has an <u>inaccurate path</u>:
      /usr/pbi/apacheopenoffice-amd64/.sbin/<b>soffice</b><br>
      <br>
      The proper path for the launcher is: <i>/usr/pbi/apacheopenoffice-amd64/.sbin/<b>openoffice-3.4.0</b><br>
      </i><br>
      <br>
      Thanks for your time and efforts!<br>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    Thank you for letting me know!<br>
    It looks like the last testing version of the of the unlocalized
    Apache Openoffice PBI got approved by mistake. I just remove that
    one from the index for the AppCafe, and the proper PBI's are getting
    approved right now.<br>
    <br>
    The fixed PBI should be available in the AppCafe within ~24 hours,
    but since it is technically the the same version and everything, I
    would recommend that you just uninstall and reinstall the PBI to
    make sure that everything is working properly.<br>
    <br>
    All of the localized PBI's should not have this problem because they
    were not created until the module for the unlocalized PBI was
    completed.<br>
    <br>
    Thanks again!<br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems</pre>
  </body>
</html>