Another addendum:<div><br></div><div>When you remove a DE via system manager, the DE stays in the "DE selector" drop down menu in the log in screen's panel.</div><div><br></div><div>Cheers!<br><br><div class="gmail_quote">
On Thu, Mar 29, 2012 at 10:01 AM, Bridger Dyson-Smith <span dir="ltr"><<a href="mailto:bdysonsmith@gmail.com">bdysonsmith@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
hi Claive, <div>I'm at a loss here - maybe the <span style="font-size:13px;font-family:arial,sans-serif">libmenu-cache.so.1 and </span><span style="font-size:13px;font-family:arial,sans-serif">/usr/local/share/openbox/</span><span style="font-size:13px;font-family:arial,sans-serif">menu.xm are shared? I wouldn't think that the openbox/menu.xml file would be shared with Xfce, but there's a lot going on here that I don't understand. ....yet :)</span></div>

<div><font face="arial, sans-serif"><br></font></div><div><font face="arial, sans-serif">Thanks for confirming the bug - I hope nothing irreversible happened to your LXDE environment!</font></div><div><font face="arial, sans-serif"><br>

</font></div><div><font face="arial, sans-serif">@ the devs:</font></div><div><font face="arial, sans-serif"><br></font></div><div><font face="arial, sans-serif">looking at ~/.xsession-errors.old, when I tried the right-click log out from the LXDE desktop:</font></div>

<div><font face="arial, sans-serif">pc-systemupdatertray: Fatal IO error: client killed</font></div><div><font face="arial, sans-serif">pc-nettray: Fatal IO error: client killed</font></div><div><font face="arial, sans-serif">XIO: fatal IO error 35 (Resource temporarily unavailable) on X server ":0"</font></div>

<div><font face="arial, sans-serif">        after 73206 requests (73206 known processed) with 4 events remaining.</font></div><div><font face="arial, sans-serif">applet.py: Fatal IO error 35 (Resource temporarily unavailable) on X server :0.</font></div>

<div><font face="arial, sans-serif">life-preserver: Fatal IO error: client killed</font></div><div><font face="arial, sans-serif">pc-nettray: Fatal IO error: client killed</font></div><div><font face="arial, sans-serif">xterm: fatal IO error 35 (Resource temporarily unavailable) or KillClient on X server ":0"</font></div>

<div><font face="arial, sans-serif"><br></font></div><div><font face="arial, sans-serif">Thanks all for your time & trouble.</font></div><div><font face="arial, sans-serif">Cheers,<br>Bridger</font></div><div class="HOEnZb">
<div class="h5"><div><br><div class="gmail_quote">
On Thu, Mar 29, 2012 at 4:52 AM, claive alvin Acedilla <span dir="ltr"><<a href="mailto:cabpacedilla@gmail.com" target="_blank">cabpacedilla@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

Bridger, Why System Packages also uninstalled LXDE when XFCE is<br>
uninstalled from System Package?<br>
<div><div><br>
On 3/28/12, claive alvin Acedilla <<a href="mailto:cabpacedilla@gmail.com" target="_blank">cabpacedilla@gmail.com</a>> wrote:<br>
> Hi Bridger,<br>
><br>
> I can reproduce this problem too.<br>
> Logging in to lxde after uninstalling xfce will login to openbox and cannot<br>
> logout to gdm.<br>
> Good catch Bridger.<br>
><br>
> On Wed, Mar 28, 2012 at 7:28 PM, Bridger Dyson-Smith<br>
> <<a href="mailto:bdysonsmith@gmail.com" target="_blank">bdysonsmith@gmail.com</a>>wrote:<br>
><br>
>> Hi list --<br>
>><br>
>> I forgot to mention -- logging into LXDE, I get what appears to be a<br>
>> default OpenBox DE (same contextual menu), but when I right-click and<br>
>> select "exit", the DE freezes and doesn't complete the log out.<br>
>><br>
>> Thanks,<br>
>> Bridger<br>
>><br>
>><br>
>> On Wed, Mar 28, 2012 at 12:14 PM, Bridger Dyson-Smith <<br>
>> <a href="mailto:bdysonsmith@gmail.com" target="_blank">bdysonsmith@gmail.com</a>> wrote:<br>
>><br>
>>> Hi list --<br>
>>><br>
>>> I added the Xfce via System Manager yesterday in an effort to duplicate<br>
>>> a<br>
>>> DE-specific problem. After duplicating the problem, I removed it (also<br>
>>> through the System Manager).<br>
>>><br>
>>> Now I'm unable to log in to LXDE (my primary DE). Any suggestions for<br>
>>> how<br>
>>> to fix this? Please let me know if there's additional info I can provide<br>
>>> -<br>
>>> I'm not quite sure where to start. Other DEs (FluxBox, OpenBox, FVWM,<br>
>>> and<br>
>>> FVWM-Crystal) all work.<br>
>>><br>
>>> When I attempt the LXDE login, the PCBSD Isotope Edition (default<br>
>>> wallpaper) stays there and it looks like I'm getting the default OpenBox<br>
>>> DE<br>
>>> (the right-click menus are the same).<br>
>>><br>
>>> Thanks very much!<br>
>>> Bridger<br>
>>><br>
>><br>
>><br>
>> _______________________________________________<br>
>> Testing mailing list<br>
>> <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
>> <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
>><br>
>><br>
><br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>
</div></div></blockquote></div><br></div>