<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    On 03/06/2012 21:19, Bridger Dyson-Smith wrote:
    <blockquote
cite="mid:CAD-FYmRW1pybSAWoy_Vne7yA7qBR4O5bstC2Zun9QF6=RCKWXQ@mail.gmail.com"
      type="cite">Apologies! amd64, LXDE desktop, and RapidSVN 0.12.0_2
      <div><br>
      </div>
      <div>Bridger<br>
        <div><br>
          <div class="gmail_quote">On Tue, Mar 6, 2012 at 9:15 PM,
            Bridger Dyson-Smith <span dir="ltr"><<a
                moz-do-not-send="true"
                href="mailto:bdysonsmith@gmail.com" target="_blank">bdysonsmith@gmail.com</a>></span>
            wrote:<br>
            <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
              .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">hi list
              -- 
              <div><br>
              </div>
              <div>the RapidSVN PBI won't start from the desktop or from
                the launcher. Starting from the command line gives the
                following result:</div>
              <div><br>
              </div>
              <div>
                <div>> rapidsvn                                      
                                   ~</div>
                <div>Shared object "libsvn_client-1.so.0" not found,
                  required by "rapidsvn"%         </div>
              </div>
              <div><br>
              </div>
              <div>I'm installing Subversion now to see if that fixes
                the problem.</div>
              <div>Thanks very much!</div>
              <div>Cheers,<br>
                Bridger</div>
            </blockquote>
          </div>
          <br>
        </div>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    I just added devel/subversion to the PBI build, which should fix
    this problem once the PBI rebuilds. For now, you could add the
    Development-VCS system package (or subversion from ports) in order
    to have it work immediately.<br>
    <br>
    Thanks for finding this!<br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems</pre>
  </body>
</html>