<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    On 03/02/2012 15:42, Ronald Georgia wrote:
    <blockquote
      cite="mid:1330720938.81416.YahooMailNeo@web161302.mail.bf1.yahoo.com"
      type="cite">
      <div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:arial,
        helvetica, sans-serif;font-size:12pt">
        <div id="yiv1221402907">
          <div>
            <div style="background-color: rgb(255, 255, 255);
              font-family: arial, helvetica, sans-serif; ">
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219148"
                style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; "><span></span></div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"
                style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; ">I am "running"
                PCBSD9.0 amd64 on an HP Compaq 7800p, 4Gig of RAM and a
                wicked big hard drive.</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"
                style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; "><br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"
                style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; ">I attempted to
                install Eclipse-3.7.0_4 from AppCafe and got the error
                message "An error occurred installing Eclipse. You may
                need to update this PBI manually." (See attached
                file eclipse-appcafe-error.png). I checked the /usr/pbi
                directory and eclipse-amd64 was not created.</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"
                style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; "><br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"
                style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; ">From the
                command-line I issue the following command:</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">[root@rong1611-s1]
                ~#  pbi_add --rArch amd64 --repo 001 -r -v Eclipse<br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"><br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">After
                the install process I got this message:</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">
                <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">Extraction
                  Finished!</div>
                <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">/tmp/.PBI.9164/.PBI-header.9164/post-install.sh:
                  cannot create
                  /usr/pbi/eclipse-amd64/eclipse/eclipse.ini: No such
                  file or directory</div>
                <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">Installed:
                  Eclipse-3.7.0_4</div>
                <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"><br>
                </div>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">Running
                Eclipse from the menu does not launch the application. I
                checked /usr/pbi/eclipse-amd64/.sbin and found that the
                eclipse script was missing; however the eclipse-devel
                file was there. </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">[root@rong1611-s1]
                /usr/pbi/eclipse-amd64/.sbin# cp eclipse-devel eclipse<br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">Eclipse
                works.</div>
              <div><br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"><font
                  size="3">I add the icon to the desktop: </font></div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">[rgeorgia@rong1611-s1]
                ~> pbi_info | grep eclipse</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">eclipse-3.7.0_4-amd64</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">[rgeorgia@rong1611-s1]
                ~> pbi_icon add-desktop eclipse-3.7.0_4-amd64</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"><br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">Installed
                PyDev and a host of other plugins without incident. </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"><br>
              </div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154">Warning:
                Using Help -> Check for Updates and selecting the
                available updates and installing them will cause Eclipse
                to not launch. Still working on why that is happening.</div>
              <div id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219154"
                style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; "><br>
              </div>
              <div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,
                helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; "><font
                  id="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219157"
                  size="3"><span style="font-family: courier, monaco,
                    monospace, sans-serif; "
                    class="yiv1221402907yui_3_2_0_18_133069538219160">r0n
                    ge0rgia</span><br>
                  John 13:23</font></div>
            </div>
          </div>
        </div>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    We have an updated eclipse PBI being built on the server with fixes
    for this, it should be done in 24-48 hours. <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </body>
</html>