<html><head></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; ">Kris,<div>I can run it as user; however the update website and plugin sites are not populated in the drop-down box. That is not a problem, I can load them manually. I still had the same problem when updating the SDK though. What can I do to help? Point me in a direction.</div><div><br><div><div>On Feb 13, 2012, at 1:33 PM, Kris Moore wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite">
  
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
  
  <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    On 02/13/2012 13:24, Ronald Georgia wrote:
    <blockquote cite="mid:1329157472.12633.YahooMailNeo@web161305.mail.bf1.yahoo.com" type="cite">
      <div style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255,
        255); font-family: times new roman,new york,times,serif;
        font-size: 12pt;">
        <div style="font-family: 'times new roman', 'new york', times,
          serif; font-size: 12pt; "><span>All,</span></div>
        <div><span style="font-family: 'times new roman', 'new york',
            times, serif; font-size: 12pt; ">I
            downloaded eclipse-3.6.2_1-amd64.pbi and installed as root: </span></div>
        <div><span style="font-family: 'times new roman', 'new york',
            times, serif; font-size: 12pt; "><br>
          </span></div>
        <div>[root@rong1611-s1] ~/Downloads# pbi_add -v
          ./eclipse-3.6.2_1-amd64.pbi</div>
        <div><br>
        </div>
        <div style="font-family: 'times new roman', 'new york', times,
          serif; font-size: 12pt; "><span style="font-size: 12pt; "> Got
            this message after install:</span></div>
        <div style="font-family: 'times new roman', 'new york', times,
          serif; font-size: 12pt; "><span style="font-size: 12pt; "><br>
          </span></div>
        <div><span>
            <div>Extraction Finished!</div>
            <div>Installed: Eclipse-3.6.2_1</div>
            <div style="font-family: 'times new roman', 'new york',
              times, serif; font-size: 12pt; "><br>
            </div>
            <div style="font-family: 'times new roman', 'new york',
              times, serif; font-size: 12pt; ">Of course I had to run
              the app as root (launching as user the update locations
              were not populated). First launch worked. Selected Help
              --> Check for Updates and installed SDK updates. After
              the update was complete Eclipse would not restart.
              Launched Eclipse as root from the command line and got the
              same error message:</div>
            <div style="font-family: 'times new roman', 'new york',
              times, serif; font-size: 12pt; "><br>
            </div>
            <div>
              <div>Error: ECLIPSE_HOME is not defined correctly:
                /usr/pbi/eclipse-amd64/lib/eclipse</div>
              <div>       Unable to find eclipse launcher binary</div>
            </div>
          </span></div>
        <div style="font-family: 'times new roman', 'new york', times,
          serif; font-size: 12pt; "> </div>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
    Why can't you run it as a user? I installed as root here, and ran as
    user and it worked just fine. Let me install plugins and such as
    well. <br>
    <br>
    <blockquote cite="mid:1329157472.12633.YahooMailNeo@web161305.mail.bf1.yahoo.com" type="cite">
      <div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times
        new roman, new york, times, serif;font-size:12pt">
        <div style="font-family: 'times new roman', 'new york', times,
          serif; font-size: 12pt; "><font size="3"><span style="font-family: courier, monaco, monospace,
              sans-serif; ">r0n ge0rgia</span><br>
            John 13:23</font><br>
        </div>
        <div style="font-size: 12pt; font-family: 'times new roman',
          'new york', times, serif; ">
          <div style="font-size: 12pt; font-family: 'times new roman',
            'new york', times, serif; ">
            <div dir="ltr"> <font face="Arial" size="2">
                <hr size="1"> <b><span style="font-weight:bold;">From:</span></b>
                Kris Moore <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:kris@pcbsd.org"><kris@pcbsd.org></a><br>
                <b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b>
                <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:testing@lists.pcbsd.org">testing@lists.pcbsd.org</a> <br>
                <b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b>
                Monday, February 13, 2012 10:59 AM<br>
                <b><span style="font-weight: bold;">Subject:</span></b>
                Re: [PC-BSD Testing] PCBSD9 and Eclipse<br>
              </font> </div>
            <br>
            <div id="yiv66485161">
              <div> On 02/12/2012 09:27, Ron Georgia wrote:
                <blockquote type="cite">All, <br>
                  <br>
                  I am using PCBSD 9.0 (fresh install) amd64. I
                  installed Eclipse from PBI and everything installed
                  nicely. The first launch of eclipse worked. I was able
                  to add Ruby and PyDev without a problem. However when
                  I performed an update (for eclipse) the binary file
                  was removed from the
                  /usr/pbi/eclipse-amd64/lib/eclipse directory. When I
                  launch from the command line I get this message (of
                  course): <br>
                  <br>
                  Error: ECLIPSE_HOME is not defined correctly:
                  /usr/pbi/eclipse-amd64/lib/eclipse <br>
                         Unable to find eclipse launcher binary <br>
                  <br>
                  I reinstalled and copied the original binary, did the
                  update (binary now gone) and copied the original
                  binary to its proper location, and of course that
                  generates a different error. <br>
                  <br>
                  After the "upgrade" I did a sudo find / -name eclipse
                  -type f -print, alas! The file is gone. Any
                  suggestions? <br>
                  <br>
                  Regards, <br>
                  <br>
                  Ron G <br>
                  _______________________________________________ <br>
                  Testing mailing list <br>
                  <a moz-do-not-send="true" rel="nofollow" class="yiv66485161moz-txt-link-abbreviated" ymailto="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
                  <br>
                  <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a> <br>
                </blockquote>
                <br>
                I did some playing with this the other day, and it looks
                like this PBI needed to be installed with root mode,
                otherwise when you do updates, it trashes all kinds of
                its internal java files. <br>
                <br>
                Grab one of these and install it as root to test:<br>
                <br>
                64bit<br>
                <a moz-do-not-send="true" rel="nofollow" target="_blank" href="ftp://ftp.pcbsd.org/pub/pbioutgoing/x64/9/java/eclipse/">ftp://ftp.pcbsd.org/pub/pbioutgoing/x64/9/java/eclipse/</a><br>
                32bit<br>
                <a moz-do-not-send="true" rel="nofollow" target="_blank" href="ftp://ftp.pcbsd.org/pub/pbioutgoing/x64/9/java/eclipse/">ftp://ftp.pcbsd.org/pub/pbioutgoing/i386/9/java/eclipse/</a><br>
                <pre class="yiv66485161moz-signature">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
              </div>
            </div>
            <br>
            _______________________________________________<br>
            Testing mailing list<br>
            <a moz-do-not-send="true" ymailto="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
            <a moz-do-not-send="true" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
            <br>
            <br>
          </div>
        </div>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </div>

_______________________________________________<br>Testing mailing list<br><a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing<br></blockquote></div><br></div></body></html>