<div>Hi Ken,<br></div><div>I did exactly so, too. I forgot to write it.</div><div>Thanks</div><div>S.</div><br><div class="gmail_quote">On 14 September 2011 19:06, Ken Moore <span dir="ltr"><<a href="mailto:ken@pcbsd.org">ken@pcbsd.org</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">

  
    
  
  <div bgcolor="#ffffff" text="#000000"><div><div class="h5">
    On 09/14/11 11:12, Serghey Suvorov wrote:
    <blockquote type="cite">
      <div>No, I did not. I'd reinstalled PCBCD with KDE immediately.<br>
      </div>
      <div>I'll try this later, but it is not the problem solution.</div>
      <div>Thanks</div>
      <div>S.</div>
      <br>
      <div class="gmail_quote">On 14 September 2011 16:41, Ryan
        Mitchener <span dir="ltr"><<a href="mailto:ryanmitchener@gmail.com" target="_blank">ryanmitchener@gmail.com</a>></span>
        wrote:<br>
        <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0pt 0pt 0pt 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204, 204, 204);padding-left:1ex">For your second bug, did you try opening
          appcafe, going to the installed tab, right clicking and
          installing icons again to menu and desktop?<br>
          <div>
            <div><br>
              On Sep 14, 2011, at 5:48 AM, Serghey Suvorov <<a href="mailto:serghey.suvorov@gmail.com" target="_blank">serghey.suvorov@gmail.com</a>>
              wrote:<br>
              <br>
              ><br>
              > Hi,<br>
              ><br>
              > Installation from PCBSD9.0-BETA2-x64-DVD.iso.<br>
              ><br>
              > 1) KDE.<br>
              ><br>
              > Kris suggested the command<br>
              > % flashpluginctl on<br>
              > for flashplayer. It was successful for Opera from
              ports but<br>
              > was not for Firefox from PBI.<br>
              > I'd reinstalled flashplugin-mozilla, re-launched
              npconfig, re-ran<br>
              > this command, and restored symlink: without success
              for Firefox.<br>
              ><br>
              > Maybe it is hint: after all there are 2 records in
              "opera:plugins".<br>
              > a) Operable symlink<br>
              >
              /usr/local/lib/npapi/symlinks/linux-opera/libflashplayer.so<br>
              > to<br>
              >
              /usr/local/lib/npapi/linux-f10-flashplugin/libflashplayer.so.<br>
              ><br>
              > b) Nonoperable symlink<br>
              >
              /usr/local/lib/browser_plugins/symlinks/opera/libnpflash.so<br>
              > to<br>
              >
              /usr/local/lib/browser_plugins/flashplugin-mozilla/libnpflash.so<br>
              ><br>
              > 2) GNOME.<br>
              ><br>
              > I installed many PBIs with success, then deleted some
              shortcuts from<br>
              > desktop in order to use GNOME-menu. Alas, they were
              absent in menu :(<br>
              > After moving from trash to desktop, the shortcuts had
              not been restored<br>
              > up to operable state.<br>
              ><br>
              ><br>
              > Best regards<br>
              > Serghey<br>
            </div>
          </div>
          > _______________________________________________<br>
          > Testing mailing list<br>
          > <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
          > <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
          _______________________________________________<br>
          Testing mailing list<br>
          <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
          <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
        </blockquote>
      </div>
      <br>
      <pre>_______________________________________________
Testing mailing list
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>    </blockquote></div></div>
    I am seeing that the flash plugin works fine with the Firefox PBI
    here...<br>
    Similar to what Kris said, try to restart the flash plugin by
    running:<br>
    > flashpluginctl off<br>
    > flashpluginctl on<br>
    <br>
    I have noticed that sometimes it has to be turned off before running
    the "on" command if is not working when already enabled, otherwise
    it doesn't do anything.<br><font color="#888888">
    <pre cols="72">-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems</pre>  </font></div>

<br>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br></blockquote></div><br>