<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
    On 09/14/11 11:12, Serghey Suvorov wrote:
    <blockquote
cite="mid:CADZXjVRGN-4=jh0DZsQin5GYiAM9BghdLkM=bksRXCeZhE6KGQ@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div>No, I did not. I'd reinstalled PCBCD with KDE immediately.<br>
      </div>
      <div>I'll try this later, but it is not the problem solution.</div>
      <div>Thanks</div>
      <div>S.</div>
      <br>
      <div class="gmail_quote">On 14 September 2011 16:41, Ryan
        Mitchener <span dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
            href="mailto:ryanmitchener@gmail.com">ryanmitchener@gmail.com</a>></span>
        wrote:<br>
        <blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt
          0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204);
          padding-left: 1ex;">For your second bug, did you try opening
          appcafe, going to the installed tab, right clicking and
          installing icons again to menu and desktop?<br>
          <div>
            <div class="h5"><br>
              On Sep 14, 2011, at 5:48 AM, Serghey Suvorov <<a
                moz-do-not-send="true"
                href="mailto:serghey.suvorov@gmail.com">serghey.suvorov@gmail.com</a>>
              wrote:<br>
              <br>
              ><br>
              > Hi,<br>
              ><br>
              > Installation from PCBSD9.0-BETA2-x64-DVD.iso.<br>
              ><br>
              > 1) KDE.<br>
              ><br>
              > Kris suggested the command<br>
              > % flashpluginctl on<br>
              > for flashplayer. It was successful for Opera from
              ports but<br>
              > was not for Firefox from PBI.<br>
              > I'd reinstalled flashplugin-mozilla, re-launched
              npconfig, re-ran<br>
              > this command, and restored symlink: without success
              for Firefox.<br>
              ><br>
              > Maybe it is hint: after all there are 2 records in
              "opera:plugins".<br>
              > a) Operable symlink<br>
              >
              /usr/local/lib/npapi/symlinks/linux-opera/libflashplayer.so<br>
              > to<br>
              >
              /usr/local/lib/npapi/linux-f10-flashplugin/libflashplayer.so.<br>
              ><br>
              > b) Nonoperable symlink<br>
              >
              /usr/local/lib/browser_plugins/symlinks/opera/libnpflash.so<br>
              > to<br>
              >
              /usr/local/lib/browser_plugins/flashplugin-mozilla/libnpflash.so<br>
              ><br>
              > 2) GNOME.<br>
              ><br>
              > I installed many PBIs with success, then deleted some
              shortcuts from<br>
              > desktop in order to use GNOME-menu. Alas, they were
              absent in menu :(<br>
              > After moving from trash to desktop, the shortcuts had
              not been restored<br>
              > up to operable state.<br>
              ><br>
              ><br>
              > Best regards<br>
              > Serghey<br>
            </div>
          </div>
          > _______________________________________________<br>
          > Testing mailing list<br>
          > <a moz-do-not-send="true"
            href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
          > <a moz-do-not-send="true"
            href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing"
            target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
          _______________________________________________<br>
          Testing mailing list<br>
          <a moz-do-not-send="true"
            href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
          <a moz-do-not-send="true"
            href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing"
            target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
        </blockquote>
      </div>
      <br>
      <pre wrap="">
<fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    I am seeing that the flash plugin works fine with the Firefox PBI
    here...<br>
    Similar to what Kris said, try to restart the flash plugin by
    running:<br>
    > flashpluginctl off<br>
    > flashpluginctl on<br>
    <br>
    I have noticed that sometimes it has to be turned off before running
    the "on" command if is not working when already enabled, otherwise
    it doesn't do anything.<br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems</pre>
  </body>
</html>