<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    On 08/22/2011 16:00, Lars Engels wrote:<br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">

- The Firewall manager seems to select random port numbers instead of
  the right ones when a service is selected from the drop down menu.</pre>
    </blockquote>
    Fixed!<br>
    <br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
- There should be a confirmation that the firewall was restarted
  successfully when the restart button is pressed</pre>
    </blockquote>
    Fixed!<br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
- I installed the Chromium PBI but cannot select it as the default
  browser program</pre>
    </blockquote>
    Where are you trying this? If I go into Control Panel ->
    Preferred Applications chrome shows up here. The odd thing is that
    firefox does not :P<br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
- The old system and software updater had an option to update all PBIs
  automatically, is this not possible with AppCafe?</pre>
    </blockquote>
    Not via the GUI just yet, but it can be done with "pbi_update
    --enable-auto <pbi>"<br>
    <br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
- In LXDE's panel settings the default Terminal Emulator is xterm. As
  lxterminal is already installed, this should be the default TE.</pre>
    </blockquote>
    Fixed!<br>
    <br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
- Please please please add the volume setting icon to the panel, and if
  possible change its icon. Black on dark is not really visible.</pre>
    </blockquote>
    Fixed both!<br>
    <br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
- The Flash Plugin is not found by Chromium -> no youtube. :( After
  running nspluginwrapper -a -v -i Flash works with Chromium</pre>
    </blockquote>
    This should be fixed now. <br>
    <br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
- XBMC does not start: libass.so.5 is not found by xbmc.bin
</pre>
    </blockquote>
    I'm going to have to dig into this more. Seems the port is missing
    some runtime lib, or something else is broken because we don't
    modify XBMC in any way. <br>
    <br>
    <blockquote cite="mid:20110822200034.GE60358@e-new.0x20.net"
      type="cite">
      <pre wrap="">
The rest of the system is very nice. I like the new life preserver a
lot. :-)


Lars
</pre>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Testing mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </body>
</html>