<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
    On 06/01/2011 12:33, Ian Robinson wrote:
    <blockquote
      cite="mid:BANLkTikUfOVD-dHCiG0Ph_rdu2ry5b5sVQ@mail.gmail.com"
      type="cite">Re: Flash Upgrade kills access to YouTube<br>
      <br>
      On Thu, 26 May 2011, Ian Robinson said:<br>
      <br>
      > The recent Flash upgrade patch for 8.2 kills access to
      YouTube and generates constant error messages in Yahoo email. <br>
      ><br>
      > YouTube will not play at all, and displays a message in the
      window where the image usually plays saying "You need to upgrade
      your Adobe Flash Player to see this video."   If the computer is
      rebooted after applying the Flash upgrade patch, the message says
      "click here to download plugin," which of course does nothing on a
      non-windows OS.<br>
      ><br>
      > Yahoo lets you see and access email, but whenever you click
      on a message an error message box jumps up saying "Flash required
      for this application.  Your browser must have Flash 9.0 or higher
      installed to add this application. You can download and install
      the latest Flash Player here."  (Ironically, the Yahoo main page
      with its photos, news stories, and ads does not complain.)<br>
      ><br>
      > Ian Robinson<br>
      > Salem, Ohio<br>
      <br>
      <br>
      On 05/26/2011 09:11, Dru Lavigne replied to Ian Robinson saying:<br>
      <br>
      > Does running "nspluginwrapper -v -a -i" as the regular user
      and restarting the browser fix it?<br>
      ><br>
      > Cheers,<br>
      ><br>
      > Dru<br>
      ><br>
      <br>
      And, Kris Moore asked:<br>
      <br>
      Also, what browser / architecture is this? i386 or amd64?<br>
      <br>
      <br>
      -- Kris Moore PC-BSD Software iXsystems <br>
      <br>
      ================== Replies ===========================<br>
      <br>
      Thanks for the speedy replies.<br>
      <br>
      @ Kris:<br>
      <br>
      The architecture is amd64 and I was using Firefox 4.0 64 bit at
      the time.  I am now using Firefox 4.0.1 64 bit version at this
      time.<br>
      <br>
      @ Dru:<br>
      <br>
      The following is the output from the nspluginwrapper command,
      which did not appear to make any difference.<br>
      <br>
      [IR@rtbank] ~> nspluginwrapper -v -a -i<br>
      Auto-install plugins from
      /usr/local/lib/npapi/linux-f10-flashplugin<br>
      Looking for plugins in /usr/local/lib/npapi/linux-f10-flashplugin<br>
      Install plugin
      /usr/local/lib/npapi/linux-f10-flashplugin/libflashplayer.so<br>
        into /home/IR/.mozilla/plugins/<a moz-do-not-send="true"
        href="http://npwrapper.libflashplayer.so">npwrapper.libflashplayer.so</a><br>
      Auto-install plugins from /home/IR/.mozilla/plugins<br>
      Looking for plugins in /home/IR/.mozilla/plugins<br>
      [IR@rtbank] ~><br>
      <br>
      <br>
      Konqueror has no problem playing flash.<br>
      <br>
      <br>
      Ian Robinson<br>
      Salem, Ohio<br>
    </blockquote>
    <br>
    That is really odd, since konq works but not FF. Can you send me
    this output?<br>
    <br>
    # pkg_info | grep nsplugin<br>
    # pkg_info | grep flash<br>
    # pkg_info | grep pango<br>
    <br>
    <br>
    <pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
  </body>
</html>