Hey PCBSD testers, <br><br>Totally new user here...  installed on my Sony Vaio VPCEA290X laptop, and it looks pretty cool!  Anyways, I jotted down some random things which may or may not be useful --><br><br>=================<br>
<br>0.  Wireless / sound work out of the box. Woo woo<br><br>1. Network manager should default to starting up in the system tray?<br><br>Right now you gotta go to PCBSD Control Panel -> Network Configuration<br>and then check off 'Display system tray icon'.<br>
<br>Also the icon is blank in the system tray! (though you can still click and interact with it)<br><br><br>2.  Changing screen resolution does not save at PCBSD Control Panel->Display Settings<br>although I saw it work when I first tried it.  Setting a video driver dosen't save either.<br>
I get the dialog <br><br>    "The settings you have specified will now be tested.<br>    If your screen does not appear, please wait and you will be returned to this screen."<br><br>...but all that happens is that the dialog and display settings config windows close <br>
<br>Changing the resolution works in 'System Settings->Display and Monitor' (I set it to 1366x768),<br>but it dosen't persist across reboots<br><br><br>3  When opening PCBSD Control Panel->Display Settings, get the dialog<br>
<br>   "Are you sure you want to run the display setup wizard? Doing so will exit<br>    the current desktop session and any unsaved files will be lost."<br><br>...but clicking ok dosen't exit the desktop session. Instead it opens up two more dialogs.<br>
<br><br>4.  'top' says XOrg is constantly going at like 5 to 35% CPU, even with desktop effects/compositing shut off!<br>(maybe it's not using ATI Radeon driver or something?).  Effect is that the laptop fan is louuuud<br>
<br><br>5.  Can't reactivate desktop effects via the checkbox (after step 4): <br><br>    "Failed to activate desktop effects using the given configuration options.<br>    Settings will be reverted to their previous values.<br>
<br>    Check your X configuration. You may also consider changing advanced<br>    options, especially changing the compositing type."<br>    <br><br>6.  When Alt+Tabbin',   Alt+Shift+Tab dosen't go in the reverse direction <br>
<br>7.  Fn F7/F8  Brightness keys dont work...   need to 'kldload acpi_sony' and change it manually with 'sysctl' <br><br>8.  /var/log/messages constantly getting these messages at one point, but it went away after a reboot:<br>
<br>May  4 23:14:25 greenybsd kernel: ACPI Error: No object attached to node 0xfffffe0002c4d040 (20110413/exresnte-139)<br>May  4 23:14:25 greenybsd kernel: ACPI Error: Method execution failed [\_SB_.BAT0._UID] (Node 0xfffffe0002c4d040), AE_AML_NO_OPERAND (20110413/uteval-113)<br>
May  4 23:14:25 greenybsd kernel: ACPI Error: No object attached to node 0xfffffe0002c4d040 (20110413/exresnte-139)<br>May  4 23:14:25 greenybsd kernel: ACPI Error: Method execution failed [\_SB_.BAT0._UID] (Node 0xfffffe0002c4d040), AE_AML_NO_OPERAND (20110413/uteval-113)<br>
May  4 23:14:25 greenybsd kernel: ACPI Error: No object attached to node 0xfffffe0002c4d040 (20110413/exresnte-139)<br>May  4 23:14:25 greenybsd kernel: ACPI Error: Method execution failed [\_SB_.BAT0._UID] (Node 0xfffffe0002c4d040), AE_AML_NO_OPERAND (20110413/uteval-113)<br>
<br>Maybe a battery thing? Panel icon always says it's at -1%  (looks like 
<a href="http://lists.freebsd.org/pipermail/freebsd-stable/2011-January/061148.html">http://lists.freebsd.org/pipermail/freebsd-stable/2011-January/061148.html</a>)<br><br><br>9. Installed firefox 4 from AppCafe, randomely dying after using it for a little bit.  /var/log/messages says...<br>
<br>    May  4 23:36:15 greenybsd kernel: pid 68192 (firefox-bin), uid 1001: exited on signal 6<br><br>