<br><br><div class="gmail_quote">On Thu, Feb 17, 2011 at 7:36 PM, Arthur Koziol <span dir="ltr"><<a href="mailto:A-Koziol@neiu.edu">A-Koziol@neiu.edu</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">

<div><div></div><div class="h5">On 02/17/2011 9:58 AM, Odhiambo Washington wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Today I tried installing RC-3 (amd64) on a Lenovo T61. In my first attempt, I chose the ZFS option. I went ahead and created user, selected ALL apps. After that, the installation hang on "cleaning disk". I had allocated 125GB for it to use. I had to cancel ┬áthe installation.<br>


When I started again, it was hanging after detecting the Lenovo ACPI....<br>
<br>
Too bad I deleted Ubuntu that has been running on this laptop for months.<br>
<br>
Now I am going to test 9-BETA.<br>
<br>
-- <br>
Best regards,<br>
Odhiambo WASHINGTON,<br>
Nairobi,KE<br>
+254733744121/+254722743223<br>
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _<br>
Damn!!<br>
</blockquote>
<br></div></div>
Odhiambo,<br>
<br>
You're not using an SSD by chance are you? Also, is you BIOS up to date?<br>
<br>
<a href="http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-68451" target="_blank">http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-68451<br></a><br></blockquote><div><br></div><div>Hello Arthur,</div>

<div><br></div><div>I use SATA, but I have an SSD which I wouldn't mind using:-) What is the issue with SSD?</div><div>I am going to update my BIOS then try again.</div></div><br>-- <br>Best regards,<br>Odhiambo WASHINGTON,<br>

Nairobi,KE<br>+254733744121/+254722743223<br>_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ <br>Damn!!<br><br>