Hmm...looks like when I set FORCEIBUS to YES, I lose the IME icon in the system tray.  I just reset FORCEIBUS to NO and rebooted.  Now the IME icon is back.<div><br></div><div>But of course, with FORCEIBUS set to NO, however, I lose the ability to use IBUS as the default IME.</div>

<div><br></div><div>-Bill<br><div><div><br><div class="gmail_quote">On Wed, Oct 27, 2010 at 3:56 PM, Sam Lin <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:semin2006@gmail.com">semin2006@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">

Hi Bill -<br>
<br>
My IBUS IME icon is still there. Did you change your language setting?<br>
<br>
Regards,<br>
Sam<br>
<br>
<br>
&gt; Date: Wed, 27 Oct 2010 08:25:00 -0700<br>
&gt; From: Bill Sun &lt;<a href="mailto:billksun@gmail.com">billksun@gmail.com</a>&gt;<br>
&gt; To: PC-BSD Testing list &lt;<a href="mailto:testing@lists.pcbsd.org">testing@lists.pcbsd.org</a>&gt;<br>
&gt; Subject: Re: [PC-BSD Testing] Default IBUS setting for PCBSD<br>
<div class="im"><br>
&gt; On a side note, do any of you get the IBUS icon in the notification area?  I<br>
&gt; don&#39;t know when this started to happen, but I no longer get the IBUS IME<br>
&gt; icon in my notification area.<br>
&gt;<br>
&gt; -Bill<br>
</div><div><div></div><div class="h5">_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div></div></div>