<html>
<head>
<style><!--
.hmmessage P
{
margin:0px;
padding:0px
}
body.hmmessage
{
font-size: 10pt;
font-family:Tahoma
}
--></style>
</head>
<body class='hmmessage'>
I can confirm from an IRC session that this is on PC-BSD 8.1 and that the problem is not something obvious like muted settings in Kmix or a sound card muted by a hardware button. For some reason, igain and ogain are missing from mixer and the mixer command won't let us add them manually (my usual fix when settings are missing).<br><br>Cheers,<br><br>Dru<br><br><hr id="stopSpelling">From: gnargafuffle@hotmail.com<br>To: testing@lists.pcbsd.org<br>Date: Fri, 27 Aug 2010 19:10:41 -0300<br>Subject: [PC-BSD Testing] No sound in PC BSD<br><br>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=unicode">
<meta name="Generator" content="Microsoft SafeHTML">
<style>
.ExternalClass .ecxhmmessage P
{padding:0px;}
.ExternalClass body.ecxhmmessage
{font-size:10pt;font-family:Tahoma;}

</style>


Hi there I am Running 32 bit PC BSD <br>My tower is a Lenovo with a 2140 1.6 gig processor <br>the output from the mixer command is: Mixer vol&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; is currently set to 100:100<br>Mixer pcm&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; is currently set to&nbsp; 89:89<br>Mixer mic&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; is currently set to&nbsp; 75:75<br><br>the mixer command won't let me add igain or ogain<br><br>                                               
<br>_______________________________________________
Testing mailing list
Testing@lists.pcbsd.org
http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing                                               </body>
</html>