<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-15"
 http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
On 07/10/2010 07:51, Johann Hugo wrote:
<blockquote cite="mid:201007101351.35640.jhugo@meraka.csir.co.za"
 type="cite">Looking at the log, it appears to be doing<br>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">something a bit weird, trying to format ada1 twice, 
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap="">Saw that.

  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">which makes me think
its a configuration problem, possibly something the GUI did wrong.
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap="">Or something weird that I did :-)

Johann
  </pre>
  <pre wrap="">
<fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
  </pre>
</blockquote>
<br>
Ok, I looked at your config, and I see the problem now:<br>
<br>
<pre wrap="">disk0-part=ZFS 1412874 / (mirror: ad11)

This is telling the installer to use the entire disk "ad11" for the ZFS mirror, however later in the config file you have this:

# Disk Setup for ad11
disk1=ad11
partition=ALL
bootManager=bsd
commitDiskPart

# Partition Setup for ad11(ALL)
# All sizes are expressed in MB
# Avail FS Types, UFS, UFS+S, UFS+J, ZFS, SWAP
# UFS.eli, UFS+S.eli, UFS+J.eli, ZFS.eli, SWAP.eli
disk1-part=SWAP 17920 none
commitDiskLabel

This is trying to setup another SWAP partition on ad11, which of course can't be there when you've already told the installer to use ad11 for the entire zfs mirror. 

The solution would be to maybe create some MBR partitions on ad11 via the GUI, and select the first to be the ZFS mirror (ad11s1), and the second to be SWAP (ad11s2). You could do the same for ad8 as well, to keep them identical. So that ad8s1 and ad11s1 would mirror each other. 
</pre>
<br>
<br>
<pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems</pre>
</body>
</html>