<br><br><div class="gmail_quote">On Fri, Mar 5, 2010 at 7:21 AM, Kris Moore <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:kris@pcbsd.com">kris@pcbsd.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;">
<div class="im">On 03/05/2010 18:24, Mike Bybee wrote:<br>
</div><blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;"><div class="im">
<br>
<br>
On Fri, Mar 5, 2010 at 11:21 AM, Mike Bybee &lt;<a href="mailto:mbybee@dometrilogy.com" target="_blank">mbybee@dometrilogy.com</a><br></div><div><div></div><div class="h5">
&lt;mailto:<a href="mailto:mbybee@dometrilogy.com" target="_blank">mbybee@dometrilogy.com</a>&gt;&gt; wrote:<br>
<br>
    Having an issue with the PBI-Builder, just want to see if anyone<br>
    else is.<br>
<br>
    When attempting to build a PBI (including the example gimp one), I<br>
    am finding that some of the distfiles are taking literally days to<br>
    download. Probably due to the websites having issues.<br>
<br>
    The issue is - how do I cancel and re-start? When I simply hit<br>
    ctrl+c and delete the lock file to restart, it makes a giant mess.<br>
    Is it possible to pre-populate the distfiles? Do they go in<br>
    /usr/ports/distfiles like a normal BSD port?<br>
<br>
    --<br>
    Thanks,<br>
    Mike Bybee<br>
<br>
<br>
Changed the subject, since I forgot to last time.<br>
<br>
--<br>
Thanks,<br>
Mike Bybee<br></div></div>
!DSPAM:1,4b914c4820149892912430!<br>
</blockquote>
PAM:1,4b914c4820149892912430!<br>
<br>
The distfiles for the builder are in /pbi-build/distfiles by default, you should be able to pre-populate them in there.<br>
<br>
Also, when you hit ctrl-c to break, it may leave some stuff mounted in /pbi-build/pbisandbox/usr/ports/distfiles and ~/dev in pbisdandbox, you may need to unmount those before starting again. I&#39;ve gotta add a trap to the script still, so if you break out it unmounts all cleanly :P<br>

<br>
-- <br><font color="#888888">
<br>
Kris Moore<br>
PC-BSD Software<br>
<a href="http://www.pcbsd.com" target="_blank">http://www.pcbsd.com</a><br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br>
</font></blockquote></div><br>Ok, thanks. Perhaps even a &quot;cleanup&quot; script? I went through and re-attrib&#39;d everything then deleted and re-extracted. *Seems* to have worked.<br><br clear="all"><br>-- <br>Thanks,<br>
Mike Bybee<br>