PCBSD 8.0-RC-x64 (Fresh Install)<br>Dual Xeon 64-bit processor @ 3.4 GHz, 4 GB RAM<br>Video Adapter = NVidia Quadro FX 3400 w/ 256 Mb memory<br><br>The following problems have appeared in my system since the BETA version:<br>
<br>1.  Screen Rendering Delay:  Screen rendering is generally slow.  For example, there is a five to ten second delay after clicking on Start Menu (Kickoff Application Launcher) for it to expand, and after trying to move from one tab to the other (for example, moving from Favorites to Applications).<br>
<br>2. Screen color contamination:  The menu background (white) is often
contaminated with 1/2&quot; stripes the same color as the desktop screen.  In terminal (green letters on black bckgrnd), it will occasionally generate a 1/2&quot; wide stripe matching the colors of the desktop screen.<br>

<br>3. KM Player:  Buttons for &quot;Play&quot; and &quot;Pause&quot; are virtually invisible unlike the &quot;Stop&quot; button which has black insets and borders.  All the other buttons have visibly colored icons. <br>
 <br>4.  Web Pages Slow to Load:  Delay in getting web pages to load and in saving images to disk (i.e., waiting for save dialog window to appear).<br>  <br>5. Menu background contamination:  The menu background (white) is often contaminated with 1/2&quot; stripes the same color as the desktop screen.<br>
<br>
6.  System Manager:  Displays incorrect system memory.  Although the
computer has 4 GB of memory, system manager reports on 768 MB.<br> 
<br>7. Dolphin Admin:  Could  not delete files.  Error message said
&quot;Could not start process.  Cannot talk to Klauncher:  Not connected to
DBus Server.<br><br>8. KMix:  Sound Mixer (KMix) will not load from the menus.  However, it will load if you click on the speaker icon next to the clock and chose mixer from there.<br><br><br><br>The following problems existed in previous testing versions of PCBSD 8.0 and still exist:<br>
<br>9. Dolphin Admin:  Could not start text editor in Dolphin Admin.  Error message said:  &quot;KDEInit could not launch &#39;usr/local/kde4/bin/kwrite&#39;&quot;<br>
<br>10.  Sound card -- No sound.  The sound card is an Intel ICH5 (AC&#39;97).  Sound support is enabled in /boot/loader.conf and /etc/rc.conf.  I&#39;ve confirmed that the sound card is recognized by the system, that the speakers are on, that the speaker inputs/computer outputs are connected, that the mixer volumes are &quot;up&quot; and not muted.  I&#39;ve tried different sets of speakers known to work.  The sound card &amp; speakers worked under PCBSD 7.1.1. <br>
<br><br><br><br>Ian Robinson<br>
Salem, Ohio<br>