I had the same problem with kgpg disappearing in the tray, but if you launch the program with with &quot;kgpg -k&quot; it opens up fine.<div><br></div><div>Maybe we can just amend the menu entry with this?</div><div><br></div>
<div><br></div><div>Gerard</div><div>--<a href="http://www.freebsdnews.net">www.freebsdnews.net</a></div><div><br></div>
<div><br></div><div><br></div><div><br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Jan 12, 2010 at 9:00 AM, Stephan Assmus <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:superstippi@gmx.de" target="_blank">superstippi@gmx.de</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Hi,<br>
<br>
On 2010-01-11 at 22:30:14 [+0100], Dru Lavigne &lt;<a href="mailto:drulavigne@sympatico.ca" target="_blank">drulavigne@sympatico.ca</a>&gt;<br>
wrote:<br>
<div><div></div><div>&gt; &gt; &gt; However, the KGpg application will not launch as a regular user (so<br>
&gt; &gt; &gt; you can manipulate keys, options, etc.). I could get it to start with<br>
&gt; &gt; &gt; kdesu kgpg, but that won&#39;t manipulate the regular user&#39;s keys. (and<br>
&gt; &gt; &gt; it refuses to generate a key pair as root).<br>
&gt; &gt; &gt;<br>
&gt;<br>
&gt; &gt; I&#39;m not sure what to tell you, it works just fine here when I go to<br>
&gt; &gt; start -&gt; utilities -&gt; encryption tool as my regular user on a fresh<br>
&gt; &gt; install. The first time I ran it, it went ahead and prompted me to<br>
&gt; &gt; setup a new key, and did it just fie.<br>
&gt; &gt;<br>
&gt; &gt; However, I did notice something which may be causing confusion. kgpg<br>
&gt; &gt; can only have a single session running at a time, and by default it<br>
&gt; &gt; &quot;hides&quot; in the system tray (where klipper is), but you have to click<br>
&gt; &gt; the &quot;&lt;&quot; arrow to expand the tray and see it. So if you already have it<br>
&gt; &gt; running (but hidden by the tray), it won&#39;t start a new one, or bring<br>
&gt; &gt; any GUI up, until you click on the tray icon.<br>
&gt;<br>
&gt; Hiding was the culprit. Thanks! I&#39;ll add a note for readers.<br>
<br>
</div></div>It&#39;s a bug in the program or the port, though. It should notify the already<br>
running instance to pop up it&#39;s interface. That would be a much better fix<br>
than mentioning it in some documentation.<br>
<br>
Best regards,<br>
<font color="#888888">-Stephan<br>
</font><div><div></div><div>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>