<br><br><div class="gmail_quote">On Fri, Jan 1, 2010 at 10:09 AM, Ian Robinson <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:fitchkendall@gmail.com">fitchkendall@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div>Happy New Year everyone. ¬†Kris has released PCBSD 8.0-Beta, and it is available at:<br></div><div><br></div><div><a href="http://www.pcbsd.org/content/view/137/11/" target="_blank">http://www.pcbsd.org/content/view/137/11/</a></div>
<div>
<br></div><div><br></div></blockquote><div><br>Install completed pretty nicely for me, Acer Aspire 5100 (ATI x1300, AMD Athlon x2, 2GB RAM). <br><br>The login screen is PERFECT on the widescreen finally, and I like that it no longer displays the list of users.<br>
Compiz is working great out of the box (never had it working on this laptop before!), system seems pretty snappy and is working well.<br><br>Two notes so far - <br>1) On the install, it gets to 100%, then installs the components. The components can take quite some time, but the bar is 100%. Could we maybe tweak that a bit, like removing the bar when doing the components or something?<br>
<br>2) After I set the screen up (ati 3d, 1280x800) the test screen was fine,¬† but the login screen was all messed up. I had to toggle to terminal 1 (ctrl+alt+F1) then back before it was clear. Not sure if that&#39;s just a weirdness with my card or not.<br>
<br></div></div><br>-- <br>Thanks,<br>Mike Bybee<br>