<!doctype html public "-//W3C//DTD W3 HTML//EN">
<html><head><style type="text/css"><!--
blockquote, dl, ul, ol, li { padding-top: 0 ; padding-bottom: 0 }
 --></style><title>Re: [PC-BSD Testing] How to make inetd in 8-alpha
play?</title></head><body>
<div>At 1:51 PM -0400 10/19/09, Fabrizio Parrella wrote:</div>
<div><br></div>
<blockquote type="cite" cite>sorry if I may ask a few questions that
you already answered:<br>
    - does it work on 7.x?</blockquote>
<div><br></div>
<div>It did. Comparisons will be "difficult" now - I reused
the drive</div>
<div>that had 7 on it to put 8 up. I initially tried to "upgrade"
the</div>
<div>installation. It did something but would not let me log in
when</div>
<div>the result started up, so I did a fresh install.</div>
<div><br></div>
<blockquote type="cite" cite>       
- if so, check the logs on 8 (they should be stored wherever the
syslogd are.. messages I believe)</blockquote>
<div><br></div>
<div>The "messages" log file has been pretty quiet about the
whole thing.</div>
<div>Looking through other log files hasn't yielded any clues ... to
me.</div>
<div><br></div>
<blockquote type="cite" cite>    - if u manually start
it, does it run?</blockquote>
<div><br></div>
<div>It runs whether started manually or via rc.conf at boot. It
just</div>
<div>doesn't work ... as I expect, anyway.</div>
<div><br></div>
<blockquote type="cite" cite>       
- if so, if you execute "/etc/rc.d/inetd start" does it
start?</blockquote>
<div><br></div>
<div>I had to "/etc/rc.d/inetd stop" first (that worked) and
then</div>
<div>"/etc/rc.d/inetd start" started it right back up. No
apparent</div>
<div>problems ... except that it doesn't start services
indicated</div>
<div>in /etc/inetd.conf as ones I want.</div>
<x-sigsep><pre>-- 
</pre></x-sigsep>
<div><br>
Walter M. Pawley <walt@wump.org><br>
Wump Research & Company<br>
676 River Bend Road, Roseburg, OR 97471<br>
         541-672-8975</div>
</body>
</html>