<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" ><tr><td valign="top" style="font: inherit;">When I click runports from the KDE menu (as root) it asks for the pw and then nothing happens.  No error, nothing.  Trying it as (user) and the cursor bounces for 30 seconds and then disappears.<br><br>I can start the script in the konsole, no problem however (did it as root).<br><br>I had reported before that I couldn't start Dolphin as root, but now it's working.<br><br>I think the menu system is hosed.  I added a new item for Konqueror and it woudn't show up in the menu until I opened the editor again and dragged it down the list and re-saved it.  I remember having problems similar to these (and worse) in V7, back in October or so.  <br><br>I can run the PBI installer just fine from Dolphin or Konqueror (as user).<br><br>I tried launching PBIs from my other machine using Konq as root and it does nothing there as well.  Double
 click or right-click-->open with PBI launcher, nothing happens.<br><br>...Jeff<br><br>--- On <b>Wed, 4/29/09, Kris Moore <i><kris@pcbsd.com></i></b> wrote:<br><blockquote style="border-left: 2px solid rgb(16, 16, 255); margin-left: 5px; padding-left: 5px;">From: Kris Moore <kris@pcbsd.com><br>Subject: Re: [PC-BSD Testing] Runports stopped working<br>To: dejamuse@yahoo.com, "PC-BSD Testing list" <testing@lists.pcbsd.org><br>Date: Wednesday, April 29, 2009, 9:41 AM<br><br><pre>Jeff wrote:<br>> For some unknown reason, I can no longer use Runports either as root or<br>user.  It tries to start and then nothing.<br>> <br>> Can no longer start the PBI launcher by clicking on the file while in<br>Konqueror (as root) either.<br>> <br>> I may inadvertently have used the regular konsole to install a port, but<br>that shouldn't affect anything, right?  I think I installed pgcalc2 from<br>package on the regular konsole, and as a
 matter of fact it's acting up too.<br>> <br>> Can you briefly explain just exactly what Runports.sh does?<br>> <br>> What happens if I build the portsnap ports tree and not use Runports?<br>> <br>> What's up with Konqueror and PBIs?<br>> <br>> Tnx, Jeff<br><br><br>Jeff,<br><br>Do you get any sort of error when you try to use runports? If you look at it,<br>its just a simple shell script which sets / unsets a few variables and calls<br>tcsh.<br><br>/PCBSD/Scripts/runports.sh<br><br>Also, is konq installing PBIs when running as user, or still failing? What<br>about dolphin?<br><br><br>-- <br>Kris Moore<br>PC-BSD Software<br>http://www.pcbsd.com<br></pre></blockquote></td></tr></table><br>