<html>
<body>
Kris,<br><br>
Being home on FMLA leave I had a chance to throw 7.1 on a spare SATA
drive. WOW! Amazing!<br>
On my old clunker (Athlon XP 3200, 2GB RAM, GeforceFX 5600 256MB), it
FLIES. Considerably<br>
faster than my work &quot;abuse box.&quot; In any case, just a couple
things I noticed when kicking the tires.<br><br>
1. Updater tray icon refreshing weirdness: Got all the app updates and
the two system updates<br>
fine. Opera must have had an issue with it's PBI but it did download a
few hours after I installed 7.1.<br>
The tray icon however would still show the purple triangle being the
green checkmark. After I rebooted<br>
to see if it would get rid of the purple triangle, I saw it get weirder.
Please have a look at the attached<br>
image (tray.jpg) to see what it did. Currently, it is fine.<br><br>
2. When going into System Settings &gt; Display and clicking on Gamma, it
shuts down, but no crash<br>
or error message. That did work before. Maybe a KDE thing, or my setup?
Can anyone else out there<br>
replicate this on their end?<br><br>
3. KDE 4.2.2 is super snappy, loads to desktop <u>much</u> faster than in
7.1RC1 and 4.2.1. Good call on that!<br><br>
4. Maybe an aesthetical thingy or overlooked typo: In System Settings on
the Selected PC-BSD Kernel,<br>
it's still referencing PC-BSD 7.0 and BSD 7.0 stuff. I don't know if that
text can be edited to show the<br>
right info but just thought I'd mention it in case someone out there
thought they installed PC-BSD 7.1<br>
but there's a conspiracy out there and it's secretly based on 7.0. :-D
<br><br>
More as it comes.<br><br>
Arthur</body>
</html>