<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.6000.16809" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2>I did a boot-only upgrade to RC1 
from an up-to-date beta.  That seemed to go perfectly - 
except.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2>The first reboot got tangled up on 
the garden-variety VGA display - and X just got lost.  With each reboot 
things got a little better and after four or five it seems to be working, kicker 
and all.  This was very similar to my starting beta 
experience.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2>An hour later, after a meal, I 
went to look at some video clips on nytimes.com after pbi'ing FF 
3.0.7.  No dice.  I pbi'd VLC and the first time it too failed.  
After a few tries VLC worked and gradually FF and nytimes video clips came 
to life.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2>My take is that there are some time 
dependencies here - and they take a few hours and a few 
reboots to resolve themselves.</FONT></DIV>
<DIV> </DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2>This does not greatly affect 
me - ignoring some irritation.  But it would be a kiss of death for 
the innocent PC'er who wants to skip out of a Windows 
situation.</FONT> <FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2> This needs 
fixing.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2>Peter Brewster</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Lucida Sans Unicode" size=2></FONT> </DIV></BODY></HTML>