<BR>
<BLOCKQUOTE style="PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid">
---- Original Message ----<BR><B>From</B>: "Ian Robinson" &lt;fitchkendall@gmail.com&gt;<BR><B>To</B>: testing@lists.pcbsd.org<BR><B>Sent</B>: Sat, 15 Nov 2008 22:18:28 +0200 (EET)<BR><B>Subject</B>: Re: [PC-BSD Testing] Testing Digest, Vol 22, Issue 15<BR><BR>On Fri, Nov 14, 2008 at 3:00 PM, &lt;testing-request@lists.pcbsd.org&gt; wrote:<BR>&gt; Today's Topics:<BR>&gt; 1. HP xw8200 workstation boot problem SOLVED (Ian Robinson)<BR>&gt; ----------------------------------------------------------------------<BR>&gt;<BR>&gt; Message: 1<BR>&gt;<BR>&gt; I am happy to report that the latest FreeBSD 7.1-BETA2-i386 dated<BR>&gt; October -13-2008 boots flawlessly. Therefore, the problem -- whatever<BR>&gt; it was -- is solved by this newer FreeBSD release -- which Kris<BR>&gt; Moore's dedication and past history shows is likely to filter its way<BR>&gt; into PCBSD very quickly. :)<br />
&nbsp;<br />
it`s very, VERY strange behaviour )<br />
all I can thought of - some hardware cached info, maybe scsi or else, which hungs on probe stage...<br />
but it`s probably unreal )))<br />
<BR>&gt;<BR><BR>FOLLOW-UP<BR><BR>Dear Kris Moore --<BR><BR>An interesting observation -- after I booted the hp xw8200 with<BR>FreeBSD and used fdisk and label to identify and format the two SCSI<BR>disks, I was able to boot with PCBSD 7.0.1 and install a fresh 7.0.1<BR>system without any delays or any other problems.<BR><BR>Ian Robinson<BR>_______________________________________________<BR>Testing mailing list<BR>Testing@lists.pcbsd.org<BR>http://listspcbsd.org/mailman/listinfo/testing<br /></BLOCKQUOTE>