<div dir="ltr"><br>Installed fine on EVGA mb with Opeteron x2 165 and 2gb RAM<br><br>I selected everything available. It shows only the k3b was installed in the Add/Remove Software in the PBI section and indeed (as Tel&#39;c would say), a &#39;find&#39; on the drive revealed what looking in Dolphin confirmed. No Firefox other than in ports.<br>


<br>I opened <a href="http://ftp.pcbsd.org" target="_blank">ftp.pcbsd.org</a>, went to the outgoing for 64bit 7, found FF3 and opted to open with the pbilauncher. It downloaded and failed to open with the launcher. I downloaded the FF3 PBI and saved it to my home directory. It open and installed fine. After installing a few addons, FF froze and remained on the screen. CTRL-ALT-F1 into a shell showed no FF running in either a ps aux or in top. I choose to reboot from the shell as the GUI had become unresponsive.<br>


<br>Upon restart I was greeted with a message that I had a PBI update. I did but it was telling me FF2 (<a href="http://2.0.0.17">2.0.0.17</a>), not FF3<br><br>I am writing this from that install of FF 3.03 now...somewhat flakey as it keeps locking up for sections of time in gmail.<br>
<br>I tried to go to nvidia&#39;s site but that really crashed FF (it&#39;s built on flash if I recall) to see if there was a driver for 64bit yet (there isn&#39;t according to the ports nvidia-driver error message). I&#39;m going to try the nv driver but want to get this email off first in case it borks.<br>
<br>Onward and upward.<br><br><br clear="all"><br>-- <br>Drache - is still walking above ground and traveling between eternities -<br>
</div>