<div dir="ltr"><a href="ftp://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirrors/pcbsd/7/i386/PCBSD7-x86-DVD.iso">ftp://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirrors/pcbsd/7/i386/PCBSD7-x86-DVD.iso</a><br><br>Hope this is the right one :)<br><br>
<div class="gmail_quote">On Mon, Sep 15, 2008 at 6:21 PM, Bill Leeper <span dir="ltr"><<a href="mailto:protagonist@charter.net">protagonist@charter.net</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
I am having trouble locating a DL of the final. Anyone have a link?<br>
<div><div></div><div class="Wj3C7c"><br>
On Sep 15, 2008, at 5:59 AM, Kris Moore wrote:<br>
<br>
> flat.rose wrote:<br>
>> Since now I can run kde4 but on startup I get few errors like<br>
>> "couldn't<br>
>> launch desktop:/ protocol" and "Couldnt find systray icon". No kwin<br>
>> working<br>
>> for apps, no icons and no text in plasma. Have no idea what's the<br>
>> problem is<br>
>> now. =\<br>
>><br>
>> On Mon, Sep 15, 2008 at 12:39 PM, flat. rose <<a href="mailto:flat.rose@gmail.com">flat.rose@gmail.com</a>><br>
>> wrote:<br>
>><br>
>>> The only thing that pulled me away from using fluxbox was rmdir<br>
>>> ~/.kde4;<br>
>>> Now when I open System Settings -> Appearance, I can not see any<br>
>>> Icons tab<br>
>>> (also there're no icons at all in my system now), then I can't see<br>
>>> the<br>
>>> "Special Effects" menu - there's nothing available in<br>
>>> systemsettings. Icons<br>
>>> were gone even before crash - after enabling those effects they<br>
>>> slightly<br>
>>> `faded off my system` (firstable all icons has turned into low-res<br>
>>> crystal<br>
>>> style, then they were gone at all). Well, it almost works I<br>
>>> think... enought<br>
>>> to keep waiting for the final release of Fibonacci and reinstall<br>
>>> my system<br>
>>> then. Thanks for help, DragonFlier!<br>
>>><br>
><br>
> Well, the 7-final is available now on some of our mirrors. You can<br>
> grab<br>
> it and re-install if you like. But for the record, if you run into<br>
> this<br>
> kind of problem again, don't remove all of .kde4, rather just do this:<br>
><br>
><br>
> # cd ~/.kde4/share/config<br>
> # vi kwinrc<br>
><br>
> Look for these lines, and change true to false:<br>
><br>
> [Compositing]<br>
> Enabled=true<br>
><br>
><br>
> --<br>
><br>
> Kris Moore<br>
> PC-BSD Software<br>
> <a href="http://www.pcbsd.com" target="_blank">http://www.pcbsd.com</a><br>
> _______________________________________________<br>
> Testing mailing list<br>
> <a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
> <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br>
</div></div><br>
Computers can be fun again<br>
                 format C:\<br>
   Alternatives are out there<br>
<br>
<div><div></div><div class="Wj3C7c"><br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>