<div dir="ltr">I&#39;ve been strictly running off of a HD but the /dev folder will always show heavy usage as it&#39;s more or less a set of mounts for devices on your system. Also, some things run for the first time take a bit. I was ready to report that Find Files and Folders didn&#39;t work but it finally popped up...I&#39;m sure that it was first running a <strong style="font-weight: normal;">&#39;usr/libexec/locate.updatedb&#39;</strong> to initialize the locate database but nothing ever notified the end user. Now it opens almost immediately. Also you were using beta1. Beta2 incorporates more recent improvements in speed and rule sets.<br>
<br><div class="gmail_quote">On Sun, Sep 7, 2008 at 3:26 PM, Peter Brewster <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:peter.brewster@comcast.net">peter.brewster@comcast.net</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">






<div bgcolor="#ffffff">
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode">System is 2.8 MHz Celeron with .75 
GB RAM, no hard drive, USB 2.0.</font></div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode">1)&nbsp; System had been in use 
with Xububtu on an 8 GB Ocz thumb.&nbsp; Very nice except an occasional one to 
two second &quot;balk&quot; when launching a new application or scrolling in 
Firefox.</font></div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode">2)&nbsp; Removed Ocz and plugged in 
a new SanDisk thumb, fresh from package.&nbsp; Tried to install from net.&nbsp; 
DHCP was OK and target FTP was correct.&nbsp;&nbsp;File system went in OK.&nbsp; 
Looks like&nbsp;install died on first file needed.&nbsp; Gave that 
up.</font></div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode">3)&nbsp; Burned a three-CD beta-1 
set.&nbsp; Installed with Firefox, Office and Development selected on third 
CD.&nbsp; Install took about three hours but went OK.&nbsp; However from the 
first reboot some operations took several minutes, either to launch or to so 
something simple such as pull down a menu.&nbsp; But the actions generally 
seemed correct if I waited long enough.&nbsp; Now and then a launch would just 
get lost - including that doggone bouncing thing.&nbsp; &nbsp; The thumb drive 
had about 900 MB free.&nbsp; System was basically unusable.</font></div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode">4)&nbsp; Removed the SanDisk thumb 
and WinXP formatted it.&nbsp; (This left the U3 partition of 65 MB.&nbsp; That&#39;s 
OK.)&nbsp; Reinstalled just the two CDs.&nbsp; Took about two-plus hours.&nbsp; 
Now KDisk Free shows /dev/da0s1a as 76% used with 1.8 GB free.&nbsp;&nbsp; 
/dev/md0 is 8% used with 700 MB free.&nbsp; This looks OK to me.&nbsp; However 
there is no apparent change in the balky behavior.&nbsp; I notice that often, 
while waiting seconds to minutes for some function to appear, clicking on 
something else will cause the first item to happen.&nbsp; I&#39;ve seen this 
behavior when installing very fast disks on systems that worked well with slower 
disks - usually resolved by paying attention to relative priorities.&nbsp; So 
system is still not usable.</font></div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode">Kris - KDisk also shows a 
line&nbsp;entry &quot;devfs&nbsp;&nbsp; ?&nbsp; 1 KB&nbsp;&nbsp; 100% used&nbsp; 0 
free&quot;&nbsp;and the thermometer is filled with red.&nbsp; No slashes around 
devfs.&nbsp; I have no idea what that is about and don&#39;t know if it is a 
concern.</font></div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode">Peter Brewster</font></div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div>
<div><font size="2" face="Lucida Sans Unicode"></font>&nbsp;</div></div>
<br><br>
No virus found in this outgoing message.<br>
Checked by AVG - <a href="http://www.avg.com" target="_blank">http://www.avg.com</a><br>
Version: 8.0.169 / Virus Database: 270.6.17/1657 - Release Date: 9/6/2008 8:07 PM<br>
<br>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Drache - is still walking above ground and traveling between eternities -<br>
</div>