<div dir="ltr">On Tue, Aug 26, 2008 at 12:52, Iain Bucław <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:iainbuclaw@gmx.co.uk">iainbuclaw@gmx.co.uk</a>&gt;</span> wrote:<br><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi there, just about got through week 1 with my first time using FreeBSD<br>
crash course.<br>
<br>
Everything works great, considering. Just one small problem though.<br>
My Ethernet port doesn&#39;t seem to be being detected at bootup on my<br>
Desktop Machine, and it doesn&#39;t mention any existence of it with<br>
ifconfig or ifconfig up.<br>
This seems a little odd because detection is fine on my HP Laptop, which<br>
is one of the newest pieces of equipment I have; and my Desktop uses<br>
conservatively compatible hardware (at least, for Linux).<br>
<br>
Desktop uses an AmiTrends Motherboard with onboard Ethernet.<br>
<br>
Any thoughts?<br>
<br>
Regards<br>
Iain</blockquote><div><br>Hi Iain,<br><br>I can suggest you do a &#39;pciconf -lv&#39; this will list you pci hardware,<br>It might be listed there.<br> </div></div><br>Can you perhaps give a model number of the motherboard, <br>
so that I can do a google to see what chipset the onboard Ethernet is ?<br><br><br>Karl<br>-- <br>--------------------------------------------------<br> Karl Fischer<br> |_|0|_|        &quot;Absence of evidence<br> |_|_|0|        is not evidence of absence&quot;<br>
 |0|0|0|        Carl Sagan<br> - <a href="http://fischer.org.za">http://fischer.org.za</a> -<br>--------------------------------------------------<br>
</div>