<div dir="ltr">Hi,<br><br>&nbsp; you might try some &quot;lspci&quot; or alike while in (a live) linux to figure out the chip of the device and google-out whether it is supported in the FreeBSD7 or whether&nbsp; there are any trouble reports for it in the FreeBSD.... Or you just might be missing a module loading within the boot-loader - but it&#39;s just a guess of mine....<br>
<br>regards,<br>milan<br><br><div class="gmail_quote">2008/8/26 Iain Bucław <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:iainbuclaw@gmx.co.uk">iainbuclaw@gmx.co.uk</a>&gt;</span><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi there, just about got through week 1 with my first time using FreeBSD<br>
crash course.<br>
<br>
Everything works great, considering. Just one small problem though.<br>
My Ethernet port doesn&#39;t seem to be being detected at bootup on my<br>
Desktop Machine, and it doesn&#39;t mention any existence of it with<br>
ifconfig or ifconfig up.<br>
This seems a little odd because detection is fine on my HP Laptop, which<br>
is one of the newest pieces of equipment I have; and my Desktop uses<br>
conservatively compatible hardware (at least, for Linux).<br>
<br>
Desktop uses an AmiTrends Motherboard with onboard Ethernet.<br>
<br>
Any thoughts?<br>
<br>
Regards<br>
Iain<br>
<br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</blockquote></div><br></div>