<div dir="ltr">I managed to install it now..<br>Not sure what did the trick.. but here&#39;s what I did different:<br><br>1. Installed with english instead of norwegian language (I guess this is it)<br>2. Installed with UFS2 + Soft updates instead of UFS2 + Journaling<br>
<br>Regards,<br><br>Richard<br><br><br><div class="gmail_quote">2008/8/9 Richard Mikalsen <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:richard@waypoints.no">richard@waypoints.no</a>&gt;</span><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div dir="ltr">Yes, I have this problem too..<br><br>Looks like there is a problem with Alpha 3.<br>Take a look at this forum post: <a href="http://forums.pcbsd.org/viewtopic.php?f=7&amp;t=11961&amp;start=0&amp;st=0&amp;sk=t&amp;sd=a" target="_blank">http://forums.pcbsd.org/viewtopic.php?f=7&amp;t=11961&amp;start=0&amp;st=0&amp;sk=t&amp;sd=a</a> <br>

<br>Regards,<br><br>Richard<br><br><br><div class="gmail_quote">2008/8/9 Christian Michels <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:ChristianMichels@web.de" target="_blank">ChristianMichels@web.de</a>&gt;</span><div><div></div>
<div class="Wj3C7c"><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hello all,<br>
<br>
Iém quite new to (Free-/PC-) BSD (but not to Linux/Solaris; go ahead with the tech stuff). So please forgive me any stupid questions.<br>
<br>
Here is my setup:<br>
<br>
Asrock A780FullDisplayPort<br>
Athlon X2 BE2100CV<br>
4GB mem<br>
250GB SATA hdd<br>
<br>
PC-BSD 7.0 08-02-2008<br>
<br>
Installation runs very well and neat until the language packages are copied. In this stage it gets stuck and wonét finish. I already had a look at /var/log/messages but nothing alarming showed up there. How can I find out what the installer is doing or what heés waiting for?<br>


<br>
By the way, I tried the alphas before and didnét manage to install any of them because I always got an tar error at the end of the installation. Has this error just accidently vanished? I didnét see a notice on the testing mail list.<br>


<br>
Thanks in advance for your help!<br>
<br>
Regards,<br>
<br>
Christian<br>
_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org" target="_blank">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
</blockquote></div></div></div><br>
</div>
</blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Med vennlig hilsen<br><br>Richard Mikalsen<br>
</div>