It might have the the proverbial &quot;ghost in the machine&quot; that caused the partition problem. I started up the 1.4.1 installation which showed all the partitions correctly. After that 1.5 &quot;saw&quot; the partitions OK. I&#39;ve now installed 1.5. <br>
<br>The only 2 problems I came across have already been reported, I think:<br><br>- unable to download source (by using the system manager)<br>- unable to download ports (in the system manager)<br><br><div class="gmail_quote">
On Mon, Mar 3, 2008 at 9:42 PM, Ian Robinson &lt;<a href="mailto:fitchkendall@gmail.com">fitchkendall@gmail.com</a>&gt; wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Testing Digest, Vol 14, Issue 3<br>Question #2. Re: 1.5 - partitions (Kris Moore)<br><br>================================<br>Gerard van Essen wrote:<br>================================<br>&gt; I wanted to install 1.5 on a &quot;test partition&quot; and came across the following<br>

&gt; problem:<br>&gt;<br>&gt; My PC contains 2 HDs (2 identical 250Gb Maxtors) -<br>&gt;<br>&gt; -1 disk has a Windows XP Prof partition (10Gb) and a FAT32 data partition<br>&gt; (240Gb)<br>&gt; - the other disk contains a PC-BSD 1.4 partition (100Gb), a DesktopBSD<br>

&gt; 1.6partition (10Gb) and a test partition where I test PC-BSD<br>&gt; snapshots.<br>&gt;<br>&gt; When I ran the 1.5 installer both disks were seen fine, but all partitions<br>&gt; were shown as only 10Gb each - which is wrong.<br>

&gt;<br>&gt; I didn&#39;t dare to go further and install. Anybody else came across this?<br>&gt;<br><br>================================<br>Kris Moore replied:<br>================================<br><br>That&#39;s a potential problem. Can you try booting a 1.4 install CD to<br>

confirm if it sees the sizes wrong also? That way I can figure out if<br>its a regression with 1.5 or not.<br><br>For the record, I&#39;m not seeing that here on my system, I have a test box<br>with two drives, a 40GB and 30GB and it identifies them properly.<br>

<br>================================================================<br><br>Dear Gerard &amp; Kris:<br><br>My PCBSD 1.4.x.x installs have always faithfully recognized my 320 Gb hard disks.The disks were Western Digital.&nbsp; The computers were HP Vectra VL420&#39;s with on-board controllers.<br>

<br>To test for defects in PCBSD 1.5, I put in the install disk in and booted.&nbsp; With PCBSD 1.5, both dmesg and the installer correctly recognized the full size of the drives.<br><font color="#888888"><br>Ian Robinson<br>
Salem, Ohio<br><br>
</font><br>_______________________________________________<br>
Testing mailing list<br>
<a href="mailto:Testing@lists.pcbsd.org">Testing@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing</a><br>
<br></blockquote></div><br>