No, it didn't work. I'm still getting the lockup issue on boot. It will only successfully boot into the desktop every other boot. Alternatively, it locks up halfway through the boot and I have to hard-reset. <br><br>
<div><span class="gmail_quote">On 7/21/07, <b class="gmail_sendername">Kris Moore</b> <<a href="mailto:kris@pcbsd.com">kris@pcbsd.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="margin-top: 0; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; margin-left: 0.80ex; border-left-color: #cccccc; border-left-width: 1px; border-left-style: solid; padding-left: 1ex">
Daniel Sammut wrote:<br>> It's interesting that it works on an older version but not a new one. Is<br>> there any way to get it working properly?<br>><br>> On 7/21/07, Charles A. Landemaine <<a href="mailto:charles@pcbsd.org">
charles@pcbsd.org</a>> wrote:<br>>><br>>> On Sat, 21 Jul 2007 13:21:42 -0300, Daniel Sammut<br>>> <<a href="mailto:danielsammut74@gmail.com">danielsammut74@gmail.com</a>> wrote:<br>>> > I understand but it worked perfectly before, every time. It stopped
<br>>> > working when I changed to 1.4 beta and now it is not working back in<br>>> > 1.3. It's very strange - unless there's a fault in the motherboard.<br>>> I am<br>>> > trying to update the bios, see if that fixes it.
<br>>><br>>> Yes, I think it's a FreeBSD issue. I have the same problem. On my laptop,<br>>> PC-BSD shuts down properly if I use 1.3, but in 1.4 I have to shut down<br>>> the hard way holding down the button for 3 secs.
<br>>><br>>> --<br>>> Charles A. Landemaine.<br>>> <a href="http://www.pcbsd.org">http://www.pcbsd.org</a><br>>> _______________________________________________<br><br><br>Try setting this line in /boot/loader.conf
<br><br>hw.acpi.disable_on_poweroff="0"<br><br>Now reboot, and try to shutdown again. Does it help?<br><br>--<br><br>Kris Moore<br>PC-BSD Software<br><a href="http://www.pcbsd.com">http://www.pcbsd.com</a><br></blockquote>
</div><br>